Бионсе разказа за живота си в документален филм

Богатите също плачат

Животът й е бляскав и прекрасен, има всичко, което пожелае – красота, талант, слава, признание, любовта на феновете по цял свят, пари и мъж до себе си.

 

Такава я виждаме всички ние ежедневно по кориците на списанията, в музикалните й клипове, на червения килим и на сцената.

 

Напълно естествена без грим и прическа звездата показва сълзите си на целия свят в документален филм за живота й, озаглавен "I Am... World Tour".

 

"Исках феновете ми да видят това, което виждам аз", разказа тя за решението си да заснеме филма и призна, че понякога се чувства прекалено задушена от успеха си и често пътувайки по света се чувства самотна.

 

"Имаше един момент в Китай, когато бях в огромния си хотелски апартамент, и поглеждайки навън, видях хиляди хора по улиците, а аз не можех да повярвам какъв живот живея. Предполагам просто бях малко самотна и исках да си поговоря с някой, затова отворих компютъра си и започнах да говоря."

 

Бионсе дори се просълзява, разсъждавайки над въпроса защо Бог е отредил точно на нея този живот.

 

Певицата обаче споделя и че сега цени много повече постигнатото.

 

"Сега, когато спечелих 6 награди Грами за една нощ, знам как да ценя всеки момент. Научих се да възприемам всичко случило се като уникално и неповторимо", споделя жената, която продаде над 11 млн. албума в цял свят.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay