Блестяща като слънце в сини бански

Разнообразие и нестандартни комбинации от цветове и шарки белязяха Седмицата на модата посветена на плажните облекла в Маями

Морето ви очаква, а вие все още нямате бански. За щастие най-известното в света модно събитие, специално посветено на летните трендове при плажните дрешки Mercedes-Benz Fashion Week Swim 2011 току що завърши и топ дизайнерите на бански костюми показаха своите предложения, които диктуват тенденциите на плажа през лятото.

Като цяло разнообразието при цветовете и формите е пълно, което означава, че всяка дама може да открие подходящия бански за фигурата си и в същото време да е модерна.

 

Цветовете

Дизайнерите залагат най-вече на синьо-зелената гама, но не пропускат и по-топлите нюанси като оранжево и кафяво. Синьото се среща най-често в тюркоазен вариант. Ако обаче този цвят не е сред любимите ви, може да заложите и на небесно синьо.

Актуална тенденция е и комбинацията на розово и оранжево. Пък и всички знаем способността на тези цветове да подчертават слънчевия загар на кожата.

Ярките неонови цветове от 80-те години са оказали влияние, но сега са в по-меки и измити тонове.

И да не пропуснем да споменем, че бялото, сивото и черното са винаги модерни, така че ако заложите на по-класическа визия, също няма да сбъркате.

 

Модели

Етно мотивите са съчетани перфектно с колоритния дух на лято 2011, което се забелязва в комбинацията на цветовете в геометрични щампи, индиански и други племенни мотиви, както и неочаквана комбинации с принтове на животински окраски. Многообразието си личи и в материалите, които дизайнерите са предпочели.

 

Стилове

Определено отново е заложено на разкрепостения стил и визия. Долната част на банския присъства във всякакъв вариант, от обикновени бикини, през по-изрязани и плитки, за да се стигне до съвсем оскъдно парче плат.

Впечатление на подиума прави 3D ефектът, на който дизайнерите са заложили при горнищата. Воланчета, ширити, пайети или всичко, което привлича внимание и се откроява.

Задължителен акцент при детайлите са камъните – златни и бляскави. Втъкани златни нишки или просто блестящ микс от ликра. Като цяло дизайнерите са се погрижили слънцето да не е единственото нещо, което свети на плажа.

 

Изборът е голям и всичко зависи от вашите лични препочитания на какъв модел бански ще позволите да направи разлика на кожата ви.

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay