Блясък, чанти и диаманти. Главозамайваща комбинация

Най-скъпите чанти в света

За пореден път се убеждаваме, че хората с огромни банкови сметки са безпомощни жертви на суетата. Освен милиони долари за коли, имоти и пътешествия, те харчат огромни суми и за по-бляскави от златото аксесоари.

 

И за да ви уверим, че нашите твърдения са доказани, ще ви покажем топ 5 на най-скъпите и уникални чанти в света. Такива, които едва ли някога ще притежаваме, но поне можем да им се порадваме... виртуално.

 

Чантичката портмоне на Ginza Tanaka. Цена – 1.9 милиона долара.

Този бляскав аксесоар е покрит изцяло с платина. Неговата закопчалката може да се сваля, което пък я превръща в масивна огрълица.

Chanel и тяхната чанта Diamond Frover. Това удоволствие стува 261 000 долара, а цената е напълно оправдана, заради 334-те диаманта, с които е покрита дръжката ѝ.

Birkin с крокодиловата си чантичка за 120 000 долара. Марката, символ на стил и лукс, ни предоставя уникалното си въображение. В замяна на шест цифрената сума, можете да получите чантата от крокодилска кожа, чиято закопчалка представлява десет каратови диаманти.

Cleopatra на Lana Marks за немалката сума от 100 000 долара. Дизайнерката създава божествения аксесоар в сребърна алигаторска кожа и инкрустирана с 1500 черни и бели диаманти върху закопчалка от 18-каратово бяло злато.

Божествената роза на Leiber за 92 000 долара. Създадена по подобие на красивото цвете, тази чанта е покрита с 1 016 диаманта, с общо от 42.56 карата, 1 168 розови сапфири и 800 турмалини. Подобно на всяко чудо на природата, и това тук е единствено в света.



5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay