Бродираните Vogue корици

Да бродираш върху Vogue

Да избягаш от клишето е задача с повишена трудност. Разчиташ на малко късмет и много инспирация, но веднъж щом успееш, достигаш до отговора - създаваш уникалност. 

 

Inge Jacobsen със сигурност е сред креативните отличници. Тя е човекът зад ръчно избродираните корици на Vogue, които превръщат комерсиалното в различно и ново. В скорошната си работа Inge създава няколко единствени по рода си броя, бродирайки директно върху кориците. Силен пример, че не, не сме видели все още всичко... и да, явно изворът на идеи наистина е безкраен.

 

Отличителното в работата на Jacobsen е начинът, по който селектира изображенията по страниците, преплитайки ги с всеки един шев.

 

В галерията можете да намерите уникалната "комерсо-брод" смесица на Inge Jacobsen, както и други нейни известни работи.

 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 27.05.2011|12:25
Inge Jacobsen е млада авторка от Великобритания, която създава уникални корици освен на списание VOGUE, а и на HARPER`S и BAZAAR. Кориците на списанията са изградени от хартия и текстилни елементи. Тези корици са своебразна инсталация, която можем да оприличим и на бродерия. Можете да разгледате какво е създала и да му се насладите в блога ѝ. Имаме и уникалната възможноста да видим кориците от обратната им страна: http://ingejacobsen-inge.blogspot.com/
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay