Денимът е цветен, настроението също

Цветни за емоция!

Цветен деним! Must-have за сезона са джинсите, които чудесно се сливат с пролетната природа и цветните палитри на сезона.

 

Дънките са сред най-актуалните и вечни дрехи, но защо да си вземем такива в цвят, различен от синия? Е, сещам се за най-малко една основателна и неоспорима причина. Зимата ни затрупа със своите неутрални цветове - бяло, сиво и черно запълваха градските пространства и ежедневието. Но сега е време за емоция и контраст, които определено излъчват хроматичните цветове /червен, оранжев, жълт, зелен, син, виолетов, цинобър, ултрамарин и т. н/

 

Не са малобройни и феновете на цветните дрешки от Холивуд. Едни от най-известните почитателки на шарените джинси са ексцентричната Eve, модното величие Алесандра Амброзио и талантливата актриса Хайден Панетиер.

 

Звездните дами показват подходящи варианти за носене на цветните дънки, съчетавайки ги с нещо, което всички притежаваме - едноцветни блузи. В галерията можете да разгледате различни съчетания на прекрасния свеж деним.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 02.05.2011|15:37
Цветните дрехи винаги са били част от гардероба на всяко младо момиче, но все по-малко присъстват в тези на жените. Пролетта и лятото са сезоните, в които можем да изразим себе си най-добре чрез ярките и свежи модели. Малко жени залагат на червени, жълти или зелени дънки, за разлика от стандартните сини и черни. Ако и вие сте една от тях, сега е моментът да промените това! Пожелавам на всички весело, цветно и пълно с добро настроение и емоции лято :)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay