Експерименталният винтидж стил

За всекиго по нещо: есенно-зимни сетове от дрехи

Просто кокетно: Винтидж риза Bik Bok цвят пудра 19лв, тъмно синя рокля кадифе Voice Of Europe 30лв.
Просто кокетно: Винтидж риза Bik Bok цвят пудра 19лв, тъмно синя рокля кадифе Voice Of Europe 30лв.
Все по-пронизващият есенен вятър и нежният шум на падналите листа ни накараха да потърсим решение на вечната задача, свързана с вида на облеклото за този сезон. И тъй като държим на експертното мнение и сме готови на всякакви експерименти, се доверихме на Кристина Сивилова от винтидж бутика СКРИН. Тя разкри пред нас тенденциите за студените дни, които следва при селекцията на облекла за магазина. А вие може да ги проверите лично на ул. "6-ти септември" 43.

Есенно-зимният сезон дава възможност на дамите да разгърнат целия си потенциал и да използват каквито артикули им хрумне, за да подчертаят своя собствен стил. От дебели дрехи като палта и пуловери, до най-дребните детайли - аксесоарите, които са жизненоважни за модерния аутфит.

Целият набор от дрехи в един гардероб може да се носи именно в месеците с "р" в името. Напластяване на дрехи с различна дължина, акцент върху определен цвят или пък строг официален аутфит - температурите навън го позволяват. Но стига с тези голи описания, нека се потопим в света на красивите винтидж дрехи и намерим по нещо за всяка от нас.

Вечното каре, комбинирано и насложено върху вълна или кашмир, е чудесна есенно-зимна комбинация. Цветовете са плътно мастилено синьо, меко сиво, цвета на пудра, черно. Освен това, на мода са ярките цветове във всякакви приятни на допир и удобни за носене материи.

Експерименталният винтидж стилЕксперименталният винтидж стил

Вълна, кашмир, памук, мохер, туид, жакард, коприна и кадифе са най-предпочитаните платове за сезона. Все пак модата е красота, а няма нищо по-красиво от жена, гордо крачеща в замръзналия град. Вместо да бъде свита и прегърбена заради студа, който лази по цялото ѝ тяло.

Експерименталният винтидж стилЕксперименталният винтидж стил

Овърсайз жилетките са топли и свободно падащи върху тялото. Дрехи с такава кройка са подходящи за хора с различна фигура, пък и топлят, ако са направени от подходяща материя. Още повече, определено изглеждат стилно, съчетани с небрежно разкопчана риза.

Експерименталният винтидж стилЕксперименталният винтидж стил

Палтата пък са задължителен елемент за хладните дни. Тази година винтидж тенденциите повеляват геометрични кройки, ¾ ръкави, съчетани с високи ръкавици, меки силуети и класически кройки. Интересна тенденция за есенно-зимния сезон са топлите варианти на военните шинели или саката милитъри стил. Чудесен избор е и моделът "дъфел”, както и палтата с обемни яки и качулки. Може да завършите своя стилен облик с помощта на добре подбрано палто, все пак то е заема почетното място в един зимен аутфит.

Експерименталният винтидж стилЕксперименталният винтидж стил


Не забравяйте колко важни са детайлите в един сет от дрехи. Каквото и да облечете, колкото и добре да изглеждате, трябва да имате подходящи аксесоари, за да завършите своя външен вид със стил. Не се ограничавайте с убити цветове за дребните допълнения. Напротив, навън природата и градът са достатъчно сиви, за да се сливате с тях. Изберете чанта или шал в подходящ нюанс и бъдете сигурни, че зимата минава по-бързо, когато е красива!

Експерименталният винтидж стил  
84 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 10.11.2011|18:41
И аз съм фен на нещата там - СКРИН е на "6ти септември"43, имат и страница във facebook :)
1
Не е посочен 10.11.2011|17:22
Страхотно продължение на темата за секънд хенд дрехите, блоговете и пр. вече в няколко статии! А къде се намира този винтидж бутик СКРИН?! Моля ви не го крийте само за себе си, защото има наистина уникални неща! ;)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay