Животни за обличане

Модата не следва общата екологична нагласа

Напук на всички изприказвани думи на тема "екология", модата прояви своя характер за пореден път. Въпреки че не сме наясно, дали така нашумелите аксесоари са от естествена кожа, посланието е достатъчно красноречиво.

Животинските принтове и материи са зимният избор на някои топ модели, сред които и нашата любима Аня Рубик. Полякинята съчетава пухените аксесоари със стил, твърдят хора от бранша. Ние я харесваме повече, когато е оставила анималистичните елементи от гардероба си вкъщи.

Вижте кои са най-популярните артикули в тази тендеция, за да не се шокирате, ако случайно срещнете някоя жертва на модата.

Обувки за бунтари

Сигурно сте чували за ефекта, който имат високите токове върху дамското самочувствие. Може дори да сте го изпитвали. Но модата се развива и не се задоволява с обикновена елегантност. Тя крещи, шокира и използва пух и козина за украса дори на обувки. Ефектът може да е топъл, но не сме сигурни доколко е лицеприятен.

Модерни бохеми

На почит са пухкавите чантички, в които се събират точно три неща – ключове, телефон, портмоне. Разбира се, че най-разпространеният десен е леопардовият. Експертите съветват чантата да бъде носена с дрехи в земни цветове, а ние - изобщо да не бъде носена!

Козина върху косата

В името на мозъчните клетки, предпазени от измръзване, последователите на тази тенденция са готови да сложат на главите си шапки от различни материали. Понякога те наподобяват животинска козина, друг път наистина са направени от нея.

Животни за обличане

16 16
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 25.10.2011|15:52
Гледката на дама наметната с кожух от екзотични животни е просто потресаваща и да се възприема като синоним на класа ми се струва еснафско. Въпреки това е факт, че много звезди продължават да ги носят като Дженифър Лопес, близначките Оулсън, Катрин-Зита Джоунс и т.н. и това при положение, че дизайнерите разработват все по-успешни имитации, а плюшът идеално замества кожата с косъм този сезон, при това е далеч по-достъпен.
2
Не е посочен 24.10.2011|17:52
Не е лошо природата и животните да присъстват в модата, дори бих казала, че без техния лик не може, но презирам убиването на животни заради кожите им. Отдавна сме минали първобитната ера, когато хората са одирали животни, за да си направят кожух за студеното време. Дрехите и аксесоарите от естествена трябва да се забранят. Плюс това те се водят луксозни стоки и далеч не са по джоба на човека от средната класа, а този който може да си ги позволи, ще ги облече няколко пъти и ще ги захвърли. Струва ли си така да се прахосва един живот. Меркантилистите ще кажат, че си струва.
1
Не е посочен 24.10.2011|17:00
Модата не може да бъде спряна. Колкото и да говорят разни личности и да искат да се спре убиването на животни за такива цели, няма как да се стане. Въпреки, че масово не се използват естествени кожи, защото голяма част от хората не могат да си го позволят, пак няма да остане само изкуственият косъм. Мога да кажа само едно, горките животни!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay