Защо звездите изглеждат толкова секси с големи деколтета

Ето каква е тайната

Защо звездите изглеждат толкова секси с големи деколтета

Когато гледаме звездите, облечени в секси рокли с огромни деколтета, започваме да си мислим, че при тях гравитацията не действа. Те винаги изглеждат толков уверени, че роклята им няма да мръдне от мястото си. Ако надникнем в съблекалните им, ще разберем каква е тайната

Лепенки

Много известни личности ги използват, за да повдигат гърдите си. Например, Ким Кардашян признава, че използва лепенки или лейкопласт, за да има перфектен бюст, дори с голямо деколте.

Преди да използвате подобни лепенки, не забравяйте, че не бива да използвате масла и лисиони за тяло, защото ще ги отлепят.

Двойнозалепваща лента

Двустранните ленти ви дават възможност да носите рокли с изключително дълбоко деколте. Лентата залепва за кожата ви от едната страна и за роклята от другата, което прави разместването почти невъзможно. Този метод използват Бионсе, Дженифър Лопес, Лейди Гага и други звезди, които обичат големите деколтета. Една грешна стъпка без такава лента може да съсипе всичко.

Контуриране

Преди известно време се появи тенденцията да контурираме лицата си, а по-късно и другите части от тялото, които се виждат, като гърдите. Известните личности също използват този трик, за да изглеждат гърдите им по-красиви. Първата звезда, която използва този метод е Лейди Гага. Всеки може да използва тази техника, но трябва да бъдете внимателни, защото ако прекалите ще изглеждате смешно.

Лепящ сутиен

Самозалепващият сутиен е изборът на много жени- както звезди, така и обикновени хора. Той е незаменим, когато носим рокля с гол гръб. Също така е подходящ за рокля без презрамки. Единственият недостатък на този тип сутиени е, че не могат да се носят прекалено дълго време, защото при изпотяване се отлепят.

И най-важното- увереност

Ако ще излизате с такава рокля, не забравяйте самочувствието си. Най-сигурният трик да изглеждате зашеметяващо е да се чувствате така.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay