Знаем какво дразни мъжете

Мъжката ненавист

Мъжете може да са привлечени от вашия характер, да се разбират идеално с вас и да ви чувстват близки. Със сигурност обаче има неща във външния ви вид, които те не могат да понасят. И не говорим за природните дадености на жените, а по-скоро за техните жертви в името на модата.

 

Ако някога сте се чудили, какво един мъж би намразил във вашия стил, ето някои неща, които 100 % го дразнят. Освен часовете, които прекарвате пред огледалото, за да изглеждате добре, разбира се.

 

Гумени ботуши (или Ugg - варианта от плат). С тях той си представя да ходите за риба във вира, но не и на което и да е друго място.

 

Рокли за бременни. По-скоро тези, които приличат на такива. За него широките рокли напомнят за едни девет месеца, на които, така да се каже, не им е дошло времето.

 

Тениски над пъпа. Освен ако не танцувате кючек в ориенталско заведение, тези блузки определено нямат място във вашия гардероб. Не го казваме ние, питайте някой мъж.

 

Щипките на вашите екстеншъни. Мъжете са луди по дългата женска коса, но ги побиват тръпки от тези странни черни неща по главата ви.

19 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



5
Не е посочен 08.06.2012|13:38
блузките над пъпа:в коша :D
4
Не е посочен 08.07.2011|12:08
Екстеншъни се наричат, идва от extensions.
3
Не е посочен 08.07.2011|10:59
екстеншъни или екстенжъни? винаги съм се чудел?!в
2
Не е посочен 07.07.2011|14:32
haha totally agree
1
Не е посочен 27.06.2011|19:13
Много се радвам, че не съм от тези жени. Може да седя с часове пред огледалото, но това е не за да изглеждам после като маймуна. Много момичета си мислят, че като сложат десет реда с коса на главата си, мъжете повече ще я харесват. Това изобщо не е вярно. Мъжете харесват естествените жени, а не изкуствените. Затова момичета осъзнайте се на време.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay