Какво казва формата на устните ви за вас?

Учените разкриват какво издава формата на устните

Какво казва формата на устните ви за вас?

Учените смятат, че трябва да се обърне внимание на устните, ако се правят опити за анализиране на определен човек. Ние изразяваме нашите мисли устно и по този начин можем да разкрием нещо за характера и психологическите ни особености.

Нека погледнем по-отблизо формата на устните на хората и да проверим колко точно тя отразява личностните черти на индивида.

Големи, плътни устни

Хората с такива устни са създадени, за да се грижат за някого. Ако устните ви са такива, вероятно прекарвате много време в хранене на бездомни животни и прибиране на животни вкъщи. Имате вроден и силен майчински инстинкт. Във стресови ситуации първо мислите за другите.

Горната устна е по-голяма от долната

Хората, които имат такива устните са "драма куийн". Те са емоционални, харизматични и обичат да привличат вниманието към себе си. Те просто обичат да са център на вниманието.

Долната устна е по-голяма от горната

Бъдете честни: просто не сте родени, за да работите в офис. Вие не можете да стоите на едно място, когато има толкова интересни неща. Хората с такива устни знаят как да се забавляват. Те обичат да срещат нови хора, да откриват нови места и т.н.

Обикновени устни

Тези хора са балансирани и имат здрав разум. Те са способни да слушат хората. Приемат критиките и чуждото мнение леко. Те обичат да се смеят и да се шегуват. 

Тънки устни

Хората с тънки устни често са самотници. Също така са самоуверени и могат да се справят с всеки проблем. Тези хора нямат нужда от компания. Можете бързо да намерите общ език с тях.

Остър ъгъл на горната устна

Този тип хора са творци до върховете на пръстите си. Често са талантливи художници или музиканти. Винаги знаят какво се случва и поддържат връзка с всички. Те са общителни и винаги постигат добри резултати.

Заоблена горна устна

Ако имате такива устни, вие сте състрадателни, чувствителни и мили. Лесно се разтройвате и винаги искате да помогнете на другите. Тези хора правят света по-хубаво място.

Малки, обемни устни

Жените с такива устни са кокетни и палави. Техният основен приоритет в живота е те да се чувстват комфортно. На пръв поглед изглеждат егоистични, но това не е така. Те никога не поставят своите интереси пред тези на другите.

Изключително тънка горна устна

Хората с такива устни притежават несравними лидерски качества. Те са способни да убеждават околните. Техният успех е гарантиран, без значение какво става. Въпреки това трудно изграждат романтични връзки.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay