Какво се крие зад напудрените селфита и натруфената визия?

Една жена разкрива истината!

Какво се крие зад напудрените селфита и натруфената визия?

Какво се крие зад маската, когато тя представлява тонове грим и ярък цвят боя, "излят” върху косите? Отговорът на този въпрос търси Урсула Гоф, която е фризьор в щата Канзас.

За целта тя си прави две селфита в рамките на няколко дни. На първата снимка видът ѝ е напълно натурален, без никакъв макиаж, като дори косата ѝ не е оформена в прическа. На другия фотос, който поства само няколко дни по-късно, е променила външния си вид със силата на грима. Така иска да покаже какво всъщност стои под прикритието, осигурено от козметичните продукти.

Към фотографиите, които несъмнено насочват към сравнение и размисъл, тя добавя следното послание: "Социалните мрежи създават усещането, че всеки друг човек е перфектен и изглежда страхотно през цялото време, но това определено не е вярно. Част от решението на този проблем, според мен, е всеки един човек от време на време да спира за миг и да си позволява да бъде истински, като покаже какво се крие зад дима и огледалата. Защото е важно всички да са наясно, че това, което е на показ, не е реалността.”

Урсула смята, че зад всяко красиво лице и зад всеки изтънчен начин на живот се крие един обикновен човек. А сравнението между хората, на база на техните снимки в интернет, е напълно излишно, защото те са обработени по някакъв начин и не са истински. Послание, което несъмнено си заслужава да бъде обмислено.

Какво се крие зад напудрените селфита и натруфената визия?

Какво се крие зад напудрените селфита и натруфената визия?

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

17 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay