Косматите аксесоари на Louis Vuitton

Виждаме ги в есенната колекция на френската модна къща

През пролетта говорим за есен, а през есента за пролет. Не, няма нищо сбъркано в нас, просто модните величия ни омайват със своите колекции за предстоящите сезони, а ние се чувстваме длъжни да обсъдим какви са ги сътворили този път.

Признаваме си - не сме нито богати наследници, нито арабски принцеси, за да можем да си позволим да разходим чифт високи обувки от есенната колекция на Louis Vuitton. Но дори и да бяхме, не сме много сигурни, че бихме избрали именно тези обувки и аксесоари, за да завършат цялостната ни визия. Освен ако не пътуваме с влак.

Не, че сме претенциозни, просто колекцията е вдъхновена от авантюристичното преживяване, което изисква чифт удобни обувки и чанта за пътуването. Според вижданията на френската модна къща тези удобства са облечени в крокодилски кожи и пера от птици, които ни изпращат директно към екзотични дестинации.

А ако вие бяхте богати наследници и имахте възможността да си позволите лукса да обуете чифт убийствено високи обувки на Vuitton и да ги съчетаете с ексцентрична космата чанта от колекцията, бихте ли го направили? Преценете, разглеждайки галерията.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



2
Не е посочен 02.05.2012|09:45
не ми харесаха
1
Не е посочен 02.05.2012|09:37
чантите само ми харесаха
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay