Лесни стъпки за изваяна очна линия

Лесни стъпки за изваяна очна линия

Очната линия е класика в грима. Тя отива на всеки тип лице, на всеки тип очи, но повечето жени се плашат при мисълта сами да поставят очната си линия, без това да им отнеме много време и усилия.Лесни стъпки за изваяна очна линия

Проблемът започва с това дали да изберем четка и кремообразна очна линия, или пък да изберем очна линия тип писалка, или пък някои от другите нови модели, които сме видели в магазините за козметика.

Лесни стъпки за изваяна очна линия

Изберете този тип продукт, който познавате най-добре, този който обикновено използвате за тази процедура. Така ще бъдете по-уверени и прецизни, тъй като познавате качествата на продукта. В случай, че сте начинаещи в сферата на очните линии, ние ви препоръчваме да използвате четка и кремообразна очна линия. Нанасянето е лесно, корекциите също. Ако имате очна линия с хубава четка, с тънко връхче също ще свърши чудесна работа.

Лесни стъпки за изваяна очна линия

Не забравяйте, най-важното ако не искате да размажете очната линия - гледайте надолу! В противен случай рискувате тя да се размаже по клепача и да се отпечата.

Лесни стъпки за изваяна очна линия

Поставете пудра на клепача, за да предотвратите размазването на очната линия и да удължите издръжливостта на грима си.

Лесни стъпки за изваяна очна линия

Не се страхувайте да сгрешите, перфектната очна линия се появява след необходимото попълване и изтриване, а след като придобиете достатъчно опит няма да имате нужда от тях. Ако все пак нещо се обърка по пътя към перфектната извивка, използвайте вазелин и клечка за уши или просто намокрете клечката и избършете излишните линии.

Лесни стъпки за изваяна очна линия

Не забравяйте да попълните празните места близо до клепача, за да слеете очната линия с миглите. Ефектът ще придаде дълбочина и ще уголеми оптично окото.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay