Модната авантюра на Armani и Гага

Дизайнерът се е заел с проектирането на сценичните облекла на певицата

Напоследък името на Лейди Гага започна да се споменава все по-рядко в светските хроники. Нетипично за скандалната ѝ репутация, звездата се е отдала на творчески процес и няма много време, за да ни шокира с идеите си. Съвсем сигурни сме обаче, че Гага съвсем скоро ще превземе медийните среди отново със сценичните си изяви и ще ни остави безмълвни, както тя си знае.

Увереността ни идва от факта, че певицата е ангажирала Armani, който трябва да изготви специалните тоалети за предстоящото ѝ турне Born This Way. Дизайнерът не за пръв път проявява творческото си въображение специално за звездата. Негово дело е космическата рокля от обръчи, с която се появи Гага на наградите "Грами" през 2010 г. Светът още говори за феноменалния дизайн.

77-годишният дизайнер разказа пред американските медии, че работата с певицата е истинско удоволствие за него.


"Възхищавам се на начина, по който Лейди Гага използва модата като сценичен феномен, за да изгради своя образ. За мен тя е всестранно развит артист с много талант и висок интелект.”

Сценичните костюми, които ще създаде Armani, ще включват много кожа и латекс, акомпанирани от черни кристали Swarovski и много пънк елементи.

За щастие ние също ще имаме възможността да видим на живо чудесата, които е сътворил дизайнерът, по време на концерта на Гага у нас. Ако случайно сте забравили за датата, тя е 14 август, мястото - Национален стадион "Васил Левски".

За по-нетърпеливите от вас представяме и няколко бързи скици на Armani, които показват част от идеите му за сценичните превъплъщения на Гага!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



6
Не е посочен 24.04.2012|13:04
5
Не е посочен 23.04.2012|10:20
интересно ми е било как върви с тези обувки
4
Не е посочен 23.04.2012|08:59
ужасна е!
3
Не е посочен 21.04.2012|18:19
Отвратително е не заради екстравагантния тоалет, а заради гага.
2
Не е посочен 21.04.2012|16:43
Това е ПР и за нея, и за тях.
1
Не е посочен 21.04.2012|15:32
Явно доста добре им плаща, щом се занимават с нея.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay