Не е нужно да си химик, за да си направиш крем

Домашен универсален крем

Не е нужно да си химик, за да си направиш крем

Магазинът е голям и козметични продукти ни дебнат от всеки щанд. Забавно, но реално. И няма как с всичкото това "дебнене" да не се поддадем и да не си купим поредния крем-чудо, който всъщност се оказва учудващо не-помагащ. И след цялото това търсене на ефикасни продукти, не мислиш ли, че е време да спреш да се луташ? Просто събуди спомените си за някои стари, колкото света продукти.

 

Предлагаме ти една домашна рецепта, но не за курабийки. Става въпрос за истински натурален крем, който да ти се притича на помощ всеки път, когато кожата ти крещи, че се нуждае от спасение.

 

Купи си крем "Здраве". Точно така, онази малка синя кутийка, с която си играеше като малка. След това се снабди и с няколко ампули: витамин А, витамин Е и две ампули Алое Вера и ги смеси с крема с помощта на малка, неметална лъжичка или шпатула. Това е всичко, което трябва да направиш. Сместа е наистина ефикасна, и както сама може да се увериш – не излиза скъпо.

 

Друг вариант е домашният почистващ лосион. Нуждаеш се от 80 мл дестилирана вода, 20 мл лимонов сок и една чаена лъжичка мед. Сложи съставките на котлона за няколко минутки. След като изстине, вече ще имаш чудесен продукт за отстраняване на натрупалите се мръсотии по лицето.

6 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay