Не сте и помисляли да се оперирате заради това

Странни пластични операции

Не сте и помисляли да се оперирате заради това

Разни хора, разни идеали, разни желания за промяна. Съвременната медицина е с неограничени възможности, що се отнася до естетичната хирургия. Стига да реши, човек може коренно да промени начина, по който изглежда. И все пак, предпочитанията на някои хора доста се открояват от останалите. Ето някои от най-странните интервенции, извършвани от пластичните хирурзи.

 

Заостряне на уши

 

Правилно сте прочели, наистина става дума за заостряне. Макар че тази манипулация не се счита за хирургична, а се извършва по-скоро от татуировчици. Питате се защо някой би се подложил на подобна операция? Може би защото има мазохистичен стремеж да имитира герой от "Властелинът на пръстените" или "Стар Трек". Или пък винаги е мечтал да бъде елф... Каквато и да е причината, тази прищявка е доста нетипична.

 

Промяна на пъпа

 

Някои хора не харесват пъпа си – струва им се твърде изпъкнал или твърде вдлъбнат. Именно те прибягват до помощта на медицината, за да решат своя "проблем". Операциите на пъпа често се извършват едновременно с тези за корекция на корема.

 

Изкуствени трапчинки

 

Трапчинките са много чаровни и не е трудно да разберем желанието за привлекателна усмивка. Много знаменитости прибягват до тази манипулация, за да станат по-харесвани. Изкуствените трапчинки обаче не издържат теста на времето и ефектът може да стане дефект.

 

Подкъсяване на пръсти

 

Случва ли ви се понякога да имате усещането, че смачквате пръстите на краката си в някои по-тесни обувки? Може да бъде шокиращо, ако супермодерните обувки от витрината просто не ви стават. Но вече има решение за този проблем! Вместо да си вземете следващия по големина размер, може да си скъсите пръстите – само си запишете час при вашия любим пластичен хирург.

Е, това вече е прекалено. Наистина пръстите ви могат да бъдат скъсени в името на удобството или пък от естетични съображения. Използва се цялостна или локална упойка, прави се разрез на върха на пръста и костта се скъсява до желаната дължина. Странно, нали?

 

Импланти вместо мускули

 

Ето и операция за тези, които ги мързи да станат от дивана, но искат в очите на другите да изглеждат все едно не излизат от фитнеса. Поставянето на импланти, които да изглеждат като мускули, вече е на 3-4 хиляди долара разстояние. Те са направени от силикон и са безопасни, но времето за възстановяване е дълго. Едва ли то е от значение обаче, когато някой вече е решил да се сдобие с мускули. Макар и фалшиви.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay