Нека жената в огледалото пърха с мигли

Трикове за омайващ поглед

Нека жената в огледалото пърха с мигли

Няма спор, че всички искаме обемни и пърхащи мигли. Най-малкото, за да можем да омайваме минаващите красавци, подобно на девойката в "Мемоарите на една гейша", която притежаваше онази супер сила да впечатлява само с поглед.

 

Стига толкова приказки за желания, време е за малко истински трикове. И понеже сме привърженици на естествените и натурални продукти, ще ви посъветваме отново да се обърнете към нейно величество Природата. И по-точно към силата на маслата.

 

Рецептата: 1 супена лъжица бадемово масло + 1 супена лъжица рициново масло. Смесват се и се оставят на водна баня за няколко минути. След това се снемат от котлона, a когато сместа се поохлади, миглите се мажат с напоено тампонче. Изчаква се към 15-20 минути и се премахва с помощта на розова вода или нежно тоалетно мляко.

 

Друга подхранваща рецепта е следната: Смесват се 2 капсули витамин Е + 2 супени лъжици растително масло (рициново, ленено или от пшеничен зародиш) + 1 супена лъжица сок от алое. Всяка вечер на чисти очи се маже от сместа, като може да се съхранява в хладилник за по-дълготраен период от време.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay