Пенелопе още не може да се нарадва на Оскара си, носи си го на плажа

Пенелопе със звезда на Алеята на славата

Пенелопе още не може да се нарадва на Оскара си, носи си го на плажа

36-годишната красавица, която през 2009 г. спечели Оскар за най-добра актриса за ролята си на Мария Елена във филма "Вики, Кристина, Барселона", ще получи 2436-та звезда като признание, че е станала първата испанска актриса, спечелила наградата на Американската киноакадемия.

 

Режисьорът Роб Маршал ще открие звездата пред прочутия киносалон "Ел Капитан" на 1 април. Звездата от "Девет", която роди първото си дете Лео от съпруга си Хавиер Бардем, неотдавна се пошегува, че спечелването на Оскар било като да получи най-хубавата играчка.

 

"Моят Оскар живее вкъщи, но през цялото време сменя стаите. Гледам го от различни места, за да взема крайното решение. Дори един ден го взех с мен на плажа. Сякаш съм на пет години и най-сетне съм получила играчката, която съм искала", сподели Пенелопе.

 

Въпреки, че е носителка на най-престижната награда в киното, актрисата не чувства никакво допълнително напрежение, когато снима филмите си. "Винаги съм била под напрежение и съм много несигурна, така че това не се променя и не искам да се променя. Не искам да отида на снимачната площадка и да се чувствам прекалено сигурна. Толкова години работих, изпитвайки много уважение и здравословен страх към работата и не смятам да променям това сега", допълни Крус.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay