Пенелопе за радостта от майчинството

Пенелопе за майчинството

Пенело Крус разкри, че синът ѝ Лео ѝ носи едни от най-прекрасните моменти, които е имала в живота си. Тя смята, че животът ѝ се е променил завинаги, откакто малкия се роди през януари.

 

37-годишната актриса и съпругът ѝ Хавиер Бардем, станаха родители на Лео през януари и тя признава, че идването му на бял свят е осмислило напълно живота ѝ.

 

"Всички ти казват, че животът ти се променя. И след това, всички тези клишета, всички неща, които чуваш относно появата на дете и майчинството, се сбъдват.

 

И тези неща, те са най-хубавите моменти, които може да се случат на един човек. Така че, да. Приоритетите се променят. В секундата, в която видиш красивото малко личице, животът вече не е същият.", сподели Крус.

 

Брюнетката научи, че е бременна, малко преди да започнат снимките на "Карибски Пирати : В непознати води" на режисьора Роб Маршал и с участието на Джони Деп. Новините наложиха някои промени, за да е сигурно, че актрисата ще се чувства защитена.

 

Пред списание GQ, Пенелопе разказа: "Разбрах, че съм бременна и трябваше веднага да кажа на Джони и Роб. Първо, за своя сигурност и второ, за да съм напълно честна с тях.

 

Снимките бяха много интересни, особено при положение, че е екшън филм. Имаше няколко неща, за които трябваше да тренирам преди да започнат снимките, и преди да разбера, че съм бременна, които трябваше да бъдат изменени. А, и костюмите ми... постоянно се променяха.

 

Вече не можех да снимам никоя от опасните сцени. Боевете с мечовете се превърнаха повече в хореография, като танц. Но всичко беше много сигурно и се чувствах напълно защитена. Иначе нямаше как да го направя."

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay