Перфектна визия за минути

Когато времето ви притиска и трябва да се приготвите бързо

Перфектна визия за минути

Позната ли ви е ситуацията, в която до срещата остава по-малко от час, а вие тепърва започвате да се приготвяте? Вероятно отговорът е положителен, защото това е малкият порок на почти всяка дама.

Предлагаме ви няколко професионални трика, чрез които скоростно ще се сдобиете с перфектен външен вид.

На лицето ви се е появила коварна пъпка, която сякаш се вижда от километри? Изсушете я! С памуче сложете малко тоник, който да намали омазняването, а след това, за няколко секунди, поставете парче лед. Накрая попийте влажността с мека кърпа и нанесете тънък пласт коректор.

Знаем, че красивите нокти са задължителен аксесоар за всяка дама. Не се притеснявайте, че времето няма да ви позволи да се лакирате. Нанесете два много тънки пласта лак и ще се удивите колко малко време ще му трябва, за да изсъхне.

Когато се гримирате, започнете от миглите си. Така, дори и да се нацапате, докато бързате, няма да се наложи да изтриете половината макиаж от лицето си. За да постигнете ефекта "пърхане с очи", нанесете спирала първо в корените, а след това само върху връхчетата.

Обикновено прическата отнема най-много време. Ако не разполагате с такова, просто тупирайте леко косата си, за да ѝ придадете обем и я вържете на опашка. Не я стягайте, за да не бъде развален бухналия ефект.

Акцентирайте! Очевидно няма да успеете да се гримирате напълно, затова заложете само на едно нещо. Например устни в ярък червен цвят, тънка очна линия или бледорозов руж, който ще придаде свеж и отпочинал вид на кожата ви.

19 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay