Пластичен хирург използва съпругата си като ходеща реклама на процедурите си

Той се грижи за „поддръжката” на съпругата си Анна

Пластичен хирург използва съпругата си като ходеща реклама на процедурите си

47-годишният Филип Крафт поддържа частна клиника в Маями, но не само нея. Освен за клиниката, той се грижи и за "поддръжката” на съпругата си Анна, която се е подложила на множество разкрасителни процедури.

За 21 години брак, Анна вече се е подлагала на липосукция, оперативно повдигане на дупето и гърдите, абдоминопластика, скулптуриране на талията, телесно контуриране, ботокс, уголемяване на устни и скули. Но само засега.

Въпреки че първоначално е отказала да се подложи на пластична операция, промените в тялото ѝ след раждането на двамата ѝ сина са променили и решението ѝ. Първото ѝ лягане под ножа е за гърдите ѝ.

"По време на двете си бременности Анна загуби близо 30-40% от обема на бюста си, така че се постарах да ѝ осигуря великолепен нов чифт”, спомня си съпруга ѝ. Анна толкова е харесала резултата, че много скоро е искала още и още подобрения. И вече е толкова влюбена в оперативните намеси, че нито може, нито иска да спре с тях, защото за нея те са важни колкото и "да отидеш на фризьор".

"Направих липосукция в областта на корема ѝ и контурирах линията на талията ѝ, така че да изглежда много по-малка. Сега всеки път, в който облече секси бикините си на плажа всички се обръщат и гледат с възхищение и завист извивките ѝ”, коментира Крафт. "Подобрих и дупето ѝ. След бременността Майката природа накара всичко да тръгне на юг, така че аз ѝ повдигнах дупето, върнах ѝ магията”.

Веднага след това Анна сама пожелава и да започне с лицевите си инжекции. По нейни думи "ботоксът и геловете са абсолютна необходимост за всяка жена над 25 години, ако иска да запази красотата си", защото "да изглеждаш естествено не винаги означава да си естествен”.

Първият път, в който я среща е през 1995 г. в магазина за подаръци в болницата, където стажува. Анна се е била навела да вземе от земята картичка, която била изпуснала и откритата гледка към дългите ѝ крака е накарала сърцето му да затупти. И оттогава те са неразделни и лудо влюбени. А сега с оперативните намеси той е заличил всеки неин недостатък, превръщайки я в "най-близкото нещо до абсолютното съвършенство".

"Аз съм въплъщение на работата на съпруга си и съм горда от това”, казва тя екзалтирано.

Но за да бъде "рекламно лице” не стига само да се подлага на разкрасяващи операции. Филип я "окуражава” да поддържа постоянно здравословен режим на хранене (Палео диета, за повече точност) и да спазва редовен график с тренировки, за да не се "запусне”.

Източник: БГНЕС

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay