Плитката на Шакира

Крадем идеи от латино дивата

След като се сдоби със своя собствена звезда на Алеята на славата в Холивуд, Шакира бе отличена и с наградата "Личност на Годината" на 12-та церемония на наградите Грами за латино музика.

Колумбийската певица получи най-престижния приз в света на латино саунда както заради изключителните си музикални постижения, така и за неуморната си благотворителна дейност.

На церемонията Шакира се появи със сплетена коса и за пореден път показа, че плитките са актуални дори и за най-официалните поводи.


Прическата ѝ е изключително лесна за направа в домашни условия, но за сметка на това изглежда особено ефектно. На снимките в нашата галерия можете да я разгледате в детайли.

Технологията е следната.

Разделяте косата условно на две части и започвате да заплитате от едната страна. Например ляво. Плитката тук е по-дебела и минава по продължение на скалпа към другата страна.

Тънкият момент е да не се получи "дупка" по средата на косата, когато съедините с малката плитка вдясно. Затова може да оставите няколко свободни кичура по средата, които да вплетете, когато съединявате.

Отдясно сплитате съвсем малко коса, небрежно. Съединявате двете плетеници, като добавите пропуснатите кичури по средата на косата.


Плитката на Шакира

152 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay