Поглезете косата си с изцяло натурални продукти

Естествена хидратация за вашата коса

Поглезете косата си с изцяло натурални продукти

Всички знаем класическата процедура за миене на косата. Шампоанът, който отмива идеално, а след него и подхранващият продукт в лицето на балсама или маската. И с всичкото това изобилие от продукти, често се чудим с какво да "глезим" косата си и как да я направим още по-хубава и здрава.

 

Според нас тайната е в напълно натуралните продукти. Точно поради тази причина ще ви покажем няколко начина да си сътворите хидратиращ балсам за коса, вкъщи!

 

Придодната сила на зеления чай

Сварете 2 пакетчета от зелен чай, а след като течността се охлади, облейте косата си с нея. Изчакайте около 5 минутки и отмийте. Очаквайте косата да добие блясък и здравина.

 

Медена хидратация

Смесете равни части мед и вода, а след това намажете косата си с тази сладка смес. Изплакнете с хладка вода, имайки предвид че медът е подходящ за всеки тип коса.

 

Балсам от мед и банан

Разбъркайте в купа двата продукта и нанесете на влажна коса. Изчакайте половин час, за да има ефект.

 

Бира за здрава коса

Протеините и захарта в бирата заздравяват силата на косата, като ѝ добавят сияен блясък. Просто облейте косата си с бирената течност и изчакайте няколко минути. След това отмийте, като имате предвид че миризмата на бира може да не изчезне.


Ментово подхранване

Сварете 2 пакетчета чай от мента и облейте косата си с тях, след като сте я измили с шампоан. Тази полезна отвара не се отмива, за да действа още по-ефикасно.

 

Напомняме: Колкото по-дълго стоят продуктите на косата, толкова по-ефикасни ще са те.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay