Села Марли - конкуренция на Уилоу Смит?

Наследницата на Боб Марли

Села Марли – най-новото поколение знаменитост, която ще отпие глътка от водите на модата, е дъщеря на вокалистката на The Fugees - Лорин Хил и синът на Боб Марли – Роан. С тези гени, тя може да се окаже силна конкуренция на малката кралица Уилоу Смит.

 

Позирайки за Teen Vogue, тя е пълно копие на майка си, която изчезна от светлината на прожекторите през последните няколко години. "Не го виждам, но очевидно целият свят го вижда," казва Марли за приликата между двете.

 

Малката вече е минавала по подиума за модно ревю на марката Macy и за моделството казва: "Не знам, камерата е просто забавна." Понякога дори взима назаем корсета на майка си на Gucci за да моделства у дома.

 

"Стилът ми е винаги различен. Понякога е хубав, понякога е шик," казва тя.

 

Относно следването на майка си и дядо, чиито песни намира за "много успокояващи", в музикалния бизнес, тя казва, че прекалено много натиск идва с фамилията Марли.

 

"Има го в списъка ми", казва Села. "Хората ми повтарят, че трябва да следвам стъпките на мама и дядо, но... не мога да си позволя да се подхлъзна и да опетна името им."

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay