Селена Гомес сподели своята бюти рутина + специален хак за контуриране

Селена Гомес сподели своята бюти рутина + специален хак за контуриране

Селена Гoмес никога не се притеснявала да бъде искрена със своите почитатели. Тя редовно споделя детайли от личния си живот в социалните мрежи, въпреки огромната пауза, която направи преди време. Сега тя изненада почитателите си с като сподели с тях своята бюти рутина, я което виждаме много полезен хак за контуриране.

В TikTok видеото, което Селена публикува преди няколко дни, тя демонстрира продуктите и техниките, които използва в рутинния си грим. Това е лека, ежедневна визия, която начинаещи и професионалисти биха могли лесно да пресъздадат.

Един момент от грим урока силно се открои от останалите стъпки: нейният прост, но ефективен хак за контуриране.
След като нанася фон дьо тен и коректор и попълва веждите си, Селена грабва Warm Wishes Effortless Bronzer Stick на своята марка Rare Beauty. За да извае лицето си, тя плъзва кремообразния продукт под скулите си, по челото и под челюстта си.

Тя прелива бронзанта с движения нагоре, за да създаде лифтинг ефект. След това, с малка четка, тя нанася от продукта върху клепачите си, което не само придава дефиниция, но и добавя повече измерение към цялостния външен вид.

Изпълнителката подчертава контура, като поставя хайлайтър по изпъкналите части на лицето си, включително слепоочията, веждите и горната част на скулите. Фиксираща пудра и nude червило обединяват целия външен вид.

Освен че Селена публикува откъси от рутината си в социалните медии, тя не се страхува да обсъжда и лични теми с феновете си. За да отпразнува 30-ия си рожден ден през юли, актрисата и певица даде гласност на важните уроци, които е научила през годините.

"Моите двадесет години бяха пътуване през трудни и красиви моменти, които никога няма да забравя. Всеки от тях ме оформи в човека, който съм днес. Вървя напред, насърчена от толкова много силни хората около мен.", написа тя на 25 юли. "

И добави: "Искам да дам всичко от себе си, за да приема красивото и болезненото ден по ден и да оставя всичко това да ме превърне в най-добрата ми версия,  която мога да бъда за себе си/другите/вас."

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay