Сиена Милър на корицата на Vogue

Виждаме бременната актриса в романтична и нежна фотосесия

Сиена Милър грее за пети път на корицата на английското издание на списание Vogue. Актрисата от "Интервюто" и "Звезден прах" разкрива подробности около личния си живот, споделя за майчинството и кариерата, а с фотографа Райън Макгинли подготвят приказна фотосесия за читателите.

Талантливата дама, на която като че ли досега не ѝ вървеше в любовта, споделя, че е по-щастлива от всякога. Явно третият път наистина е за щастие – да припомним, че Милър имаше две доста бурни връзки и раздели с актьорите Джуд Лоу и Рийс Айфанс. Сега мъжът в живота ѝ се казва Том Стъридж. Двамата очакват първото си дете.

Бременността като че ли само е разхубавила прекрасната Сиена. 30-годишната звезда досега отказваше да говори за майчинството, но след като вече е във второто тримесечие, се чувства готова да сподели радостта си с широката публика.

Актрисата, която по-рано често споделяше, че цялото медийно внимание и непрекъснатото дебнене на папараците я плаши и прави параноична, е преодоляла стреса. Да припомним, че тя получи обезщетение от два таблоида за причинени морални щети.

Милър обръща гръб на лъжите в пресата и отваря нова страница в живота си с майчинството и с навлизането си в 30-те години.

"Чувствам се отлично. Бременността ми напредва добре и е хубаво да започнеш ново десетилетие" споделя тя пред априлския Vogue.

Разгледайте нашата галерия, за да видите снимките ѝ, спираща дъха. За разлика от другите известни бъдещи мами, Сиена не показва заобленото си коремче, а набляга на артистичността и феерията.

Милър позира с различни дизайнерски тоалети. Една от роклите е с етикет Stella McCartney и е на стойност 4000 долара.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 12.03.2012|09:54
колко хубаво!браво на Сиена,изглежда страхотно!
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay