Спрете времето с косата си

Бретон вместо ботокс

Естествено, че грижата за кожата и храненето имат огромно значение за забавяне на стареенето. Но има и друг начин да върнете няколко годинки назад – вашата прическа!

 

Етажи на средна дължина

При повечето жени над 40 годишна възраст, подравнената коса подчертава умората и бръчките на лицето. Още повече, при подобна подстрижка се вижда колко изтънен е всеки косъм. Прическа със средна дължина и подходящо етажирани кичури очертава лицето, пък и придава по-изискан вид. Това е перфектното оформяне за почти всеки тип лице и коса.

 

След измиване, увийте косата си в кърпа. Изчакайте да изсъхне поне малко и пуснете оформените леки къдрици да паднат свободно. Ефектът е налице – хората няма да забелязват бръчиците около очите и устата ви, защото ще са запленени от движението на косата ви.

 

 

Къса и с обем

Късата коса, която е с дължина минимум до ушите ви, разкрива лицето ви и поставя акцент върху скулите. С малко обем в корените ще постигнете отвличане на вниманието от недостатъците на лицето ви към актуалната ви прическа. Само напръскайте с лак за коса и използвайте пръстите си, за да придадете обем на косата, докато я сушите.

 

 

Страничен бретон

Бретон, който покрива веждите и е сресан настрани, придава младежки вид на всяко лице. Още повече, тази прическа ще скрие челото ви, ще привлече погледите към очите ви и ще придаде нов изглед на старата ви подстрижка. Дори да имате къдрава коса, лесно може да изправите само бретона със сешоар, и веднага след това ще се почувствате подмладена и с по-високо самочувствие.

 

 

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay