Сърца върху ноктите

Продължаваме с подготовката за 14 февруари

Сърца върху ноктите

Жени сме. Затова всичко лигаво и сантиментално не ни е чуждо. С наближаването на Празника на влюбените слагаме розовите очила и навсякъде започват да ни се привиждат сърца.

А подготовката за самия 14 февруари е колкото вълнуваща, толкова и изтощителна. Планираме вечерта до най-малкия детайл. Внимателно избираме мястото, на което ще празнуваме, менюто, подаръкът за половинката, дрехите ни, най-вече специалното бельо. Не на последно място, обръщаме достатъчно внимание на грима, прическата и маникюра си.

Ако разполагате с тънка четчица, бял, червен, кафяв лак и основа, то без проблем можете да си направите интересна празнична декорация на ноктите. Тя представлява необичайно черешово дръвче, върху което, освен бели цветчета, растат и сърца. Всъщност изглежда доста добре и се прави лесно.

При наличие на достатъчно време и търпение, можете да нарисувате всичките си нокти. Ако не, заложете на традиционните палец и безименен пръст. Клипчето, което прилагаме, нагледно показва как сами да направите празничния си маникюр.

 

51 7
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay