Тайните за красота на Пенелопе Крус

Пенелопе Крус е икона за красота от години и на 49 години тя все още изглежда сияйна както винаги.

От здравословна и балансирана диета до редовни упражнения, награждаваната актриса споделя тайните, които ѝ помагат да старее грациозно и да поддържа младежки вид.

Избягва захарта

Може да изглежда невъзможно да устоите на вкусно кексче или любимата си поничка, но намаляването на захарта може да бъде изключително полезно за кожата ви. Актрисата се опитва да избягва храни, които могат да навредят на красотата ѝ. "Опитвам се да избягвам млечни продукти и захар. Ям много плодове, зеленчуци и качествен протеин от свободно отглеждани животни. Сега също пия много вода, което е нещо, което не съм правила преди", споделя тя.

Тренира усилено

Редовните упражнения ви помагат да останете енергични и са от полза за цялостното ви здраве. Ежедневната тренировка също може да повлияе положително на кожата ви и Крус прави всичко възможно да бъде активна. "Правя йога, която напълно промени тялото ми. Преди бях мудна, а сега нивото ми на енергия е зашеметяващо. Това е като магия, но трябва да я спечелите", казва тя.

Използва нефритен ролер

Ролерът за лице от нефрит е достъпен инструмент за красота, който може да направи чудеса с вашата кожа. Редовната употреба може да озари тена ви, да намали подпухналостта и да контурира лицето ви. "Моят гримьор, Пабло Иглесиас, използва нефритен ролер върху мен на снимачната площадка на последния ни филм и познайте какво? Наистина работи", споделя Крус.

Задължително почиства кожата си вечер

Ако забравите да почистите и овлажните кожата си преди лягане, това може да доведе до неприятни последици като запушени пори и преждевременни бръчки. Актрисата е много дисциплинирана по отношение на вечерните си ритуали за красота и никога не пропуска правилната грижа за кожата си. "Винаги почиствам и хидратирам", казва тя.

Тя вярва, че красотата започва отвътре

Използването на правилните продукти за грижа за кожата може да е от полза за тена ви, но здравето на червата и правилното хранене също са жизненоважни. "Наистина вярвам, че е вярно, че вашият стомах е вашият втори мозък", казва актрисата.

Пенелопе Крус е красива и талантлива актриса, а приятелството ѝ със Салма Хайек показва какъв грижовен и любящ човек е. Историята на тяхното приятелство доказва, че ако правилният човек е до теб, можеш да получиш приятел за цял живот.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay