Приятелството на Салма Хайек и Пенелопе Крус

Приятелството на Салма Хайек и Пенелопе Крус

Някои хора имат способността да виждат доброто в другите и да знаят кога да дадат безусловна подкрепа на нуждаещите се. Точно това минало през ума на Салма Хайек, когато срещнала Пенелопе Крус в ранните си холивудски дни.

Трябва да се върнем назад в 90-те години на миналия век, когато актрисата Салма Хайек едва започвала актьорската си кариера в Съединените щати. Тя вече била известна в Мексико, родната си страна, но да стигнеш до Холивуд по това време с латински акцент не било лесно.

Приятелството на Салма Хайек и Пенелопе Крус

От друга страна, Пенелопе Крус става популярна, благодарение на ролите си в няколко испански телевизионни сериала. След много търпение и работа тя най-накрая успяла да получи роля в Холивуд, така че решила да отиде в САЩ за 2 месеца, за да се подготви за нея. И въпреки че не познавала никого, тя била решена да проправи път за себе си в Холивуд.

За щастие Пенелопе Крус се среща със Салма Хайек, въпреки че разговаряли само по телефона. Когато Хайек чула, че Крус заминава за Лос Анджелис, тя решила да й помогне, без да се замисля. Мексиканската актриса много добре разбирала колко трудно и самотно може да бъде да си проправиш път на холивудския голям екран.

Приятелството на Салма Хайек и Пенелопе Крус

Крус пристигнала в Лос Анджелис с идеята да отседне в хотел, но Хайек предложила не само да я посрещне на летището, но й казала: "Няма да ходиш в хотела. Идваш в къщата ми, защото е трудно в началото и ще се почувстваш много самотна. След като отишла в къщата на Хайек, Крус била толкова уплашена, че казва, че посред нощ хванала ръката на Хайек, защото се страхувала.

Приятелството на Салма Хайек и Пенелопе Крус

Така се срещат тези две актриси. Оттогава се подкрепят взаимно. Въпреки че са минали десетилетията и въпреки техните натоварени графици и личен живот, чувствата им една към друга не са се променили. Всъщност оттогава те се смятат за сестри.

Крус казва: "Тя ми каза: "Искаш или не, не ме познаваш, но идваш в къщата ми, няма да те оставя сама." Обичам я толкова много, от първия ден се държеше така с мен." Актрисата продължава: "Беше невероятно, че някой, когото не познавах - само по телефона - се погрижи да ме вземе от летището и не ме пусна да отида в хотела.”

От началото на кариерите си те работят заедно само върху една продукция, филмът от 2006 г., Bandidas, който не беше много успешен, но им донесе удовлетворението да работят заедно.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay