Хитри трикове за умела употреба на спиралата за мигли

Ето как да направите миглите си невероятни!

Хитри трикове за умела употреба на спиралата за мигли

Спиралата е сред любимите козметични продукти на жените, защото подчертава погледа и ни дарява със страхотно женствено излъчване. Посягаме често към нея, защото иначе гримът ни изглежда незавършен, а очите ни са десет пъти по-съблазнителни, когато върху ресниците нанесем от този вълшебен продукт.

Днес ще ви разкрием няколко хитри трика, с които е добре да си служите, когато се стигне до нанасянето на спирала. Тези малки тайни ще променят начина, по който изглеждат миглите ви, а освен това ще направят гримирането по-лесно!

Сменяйте старата спирала на всеки два месеца
Ако искате хубави мигли, трябва да имате нова и свежа спирала. Купувайте си нова на всеки 2-3 месеца, за да постигате максимални резултати. Старата спирала губи свойствата си с времето, а и може да доведе до очни инфекции.

Направете си коктейл
Смесването на 2 спирали може да сътвори ефекта "уау” върху миглите ви. Използвайте една за удължаване и една за обем и ще постигнете страхотни резултати. Миглите ви ще изглеждат като изкуствени!

Преминете с четката от двете страни на миглите
Недейте да нанасяте спирала само от долната страна на миглите. Нанесете от продукта и върху горната им страна с леки движения. Това ще направи ресниците ви още по-черни и забележителни.

Обърнете четката вертикално
Така ще успеете да достигнете до всички по-малки мигли, особено в края на окото, които иначе са много трудни за оформяне. С този трик можете да нанесете по-лесно спирала и на долните мигли, без да се изцапате.

Използвайте клечки за уши
Ако се изцапате със спирала, по-добре не се опитвайте да я махнете с пръсти. Така само ще я размажете още повече. Вземете клечка за уши и сложете малко тоалетно мляко върху нея. То ще почисти спиралата като с магия, а и ще го направи доста по-прецизно.

Потопете спиралата в чаша с топла вода
Можете да вдъхнете малко живот на остарелите спирали, ако сте забравили да си купите нова. Поставете затворената спирала в чаша с топла вода за няколко минути. Топлината ще размекне продукта и ще го направи лесен за използване.

Разделете заплетените мигли
Много е важно миглите да бъдат разделени, за да изглеждат добре. Запазете си някоя стара четка от спирала, почистете я добре и я използвайте като гребенче за миглите преди нанасянето на останалите продукти.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

6 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay