Лесни въпроси, с които да разберете, че сте в страхотна връзка

Лесни въпроси, с които да разберете, че сте в страхотна връзка

Решаването на една анкета е забавен начин да прекарате времето си, но колко ще ви каже тя за вашата връзка? Ако отговорите "да" на повечето въпроси от нашия списък, това доказва, че вие и вашият партньор вече имате страхотни отношения.

Смеете ли се заедно? Да се смееш на глупави шеги с гаджето не е просто забавление – а е идеално за връзката ви. Двойките, които се смеят заедно и имат споделено чувство за хумор, са по-доволни от връзката си като цяло. Смехът освобождава ендорфини, прави ни по-щастливи и ни свързва с другите. Колкото повече се смеете във връзката си, толкова по-добре.

Изпращате ли си често текста "Обичам те"? Ако гаджето ви изпраща подобен тип съобщения, когато не сте заедно, показва, че той мисли за вас и сте приоритет в живота му. Отнема от времето си, за да ви напомни, че ви обича. Колко сладко е това?

Правите ли си малки компромиси? Ако правите малки жертви в името на другия, вие сте в страхотна връзка. Може би гаджето ви мрази романтични комедии, но той така или иначе ги гледа с вас, защото им се наслаждавате. Правенето на малки компромиси укрепва връзката.

Имате ли време да разговаряте? Продължавайте да провеждате смислени разговори с напредването на връзката си, за да може да поддържате искрата жива. Може и да е трудно да намерите време за тях, но опитайте да отделяте по няколко минути на ден за разговори.

Имате ли еднакви хобита и интереси? Темите ви за разговор никога няма да свършат, ако имате общи интереси. Общата дейност ще ви накара да се чувствате по-свързани?

Колко добре познавате партньора си? Саморазкриването е изключително важно в романтичните отношения. Не можете да установите дълбока връзка с партньора, докато той не е споделил с вас своите мисли, чувства, ценности.

Развеселявате ли се взаимно? Да бъдеш подкрепа на партньора си в труден за него момент е важно, но да успееш да го разсмееш е талант.

Гушкате ли се достатъчно? Гушкането може да ви накара да се почувствате по-спокойни и близки един с друг. Докосването на партньора понижава нивата на кортизола и освобождава окситоцин – хормонът на любовта.

Благодарите ли си достатъчно? Лесно е да забравите да благодарите на партньора си за малките жестове, които прави за вас. Но изразяването на благодарност от ваша страна му дава да разбере, че наистина цените него и вашите отношения.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay