Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 3

 Под елхата с Jenite.bg - GIVEAWAY - Ден 3

Време е за коледни подаръци! Ние от Jenite.bg ви каним под нашата елха, за да превърнем заедно дните до най-светлия празник в магична приказка, изпълнена с усмивки! 

Представяме ви нашия Коледен календар, който ще ви предостави възможността да печелите вълнуващи награди всеки ден. Подаръците са подготвени специално за вас с любезното съдействие на нашите прекрасни партньори. 

Как да се включите? 

От 1 до 25 декември ще публикуваме по една игра в нашия Instagram профил ВСЕКИ ДЕН ! Под елхата на Jenite.bg ще откриете разнообразни награди, които ще ви изпълнят с коледно настроение. Успех на всички!

Ден 3

Третият Giveaway за месец декември е предоставен от нашите страхотни партньори от Pulse Fitness. Трима от вас ще имат възможността да спечелят едномесечна карта за фитнес.

Това, че е зима не означава, че трябва да излизаме от добрата форма, която сме постигнали през лятото. Затова Pulse Fitness ви предоставя шанса да изразходите излишните калории от празничното похапване. 

За да се включите в играта трябва да харесате поста, да последвате профилите на Jenitebg и Pulse Fitness в Instagram и да отбележите в коментар под публикацията 2-ма приятели, с които постоянно се каните да започнете да спортувате.

Кои всъщност са Pulse Fitness And SPA?

Pulse е най-голямата и най-успешна верига фитнес клубове в България. Със своите 8 поредни годишни отличия за най-добър фитнес клуб, 17 ултра модерни локации, над 100 висококвалифицирани треньори и десетки хиляди клубни членове Pulse е категоричен лидер във фитнес и уелнес индустрията. Със своите над 50 000 кв. Метра зони за активности и релакс, фитнесът неслучайно е най-предпочитаното място за масов спорт и релакс в страната. 

Каква ще бъде наградата?

Трима от вас ще имат възможността да спечелят едномесечна карта за фитнес, която важи за всички клубове на Pulse в страната.

Може да се възползвате от картата и тя става активна след първото ви посещение!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay