"Тялото" никога няма да се пенсионира

Ел Макферсън не се отказва

"Тялото" никога няма да се пенсионира

Известната с прякора "Тялото" - Ел Макферсън заяви, че никога няма да се оттегли от развлекателната индустрия, защото ѝ харесва твърде много. 

 

48-годишният модел, която е и успешна бизнес дама, благодарение на линията си бельо и серията продукти за тяло, разкри, че е с наясно, че с възрастта, ще получава все по-малко телевизионни предложения, но въпреки това е малко вероятно някога да се "пенсионира" напълно.

 

"Сигурна съм, че ще има момент, в който ще имам по-малко възможности за работа, но не мисля, че ще има конкретен ден, в който да кажа "Това беше. Повече няма да се занимавам с това", заявява Макферсън.

 

Тя добавя, че обикновено се опитва да организира работата си около домашните си задължения, така че да има възможност да прекарва достатъчно време с двете си деца, 13-годишния Флин и 8-годишния Cай.

 

"Важно е синовете ми да ме виждат като финансово независима и удовлетворена майка, която прави това, което обича, и в същото време да знаят, че винаги ще са на първо място", сподели пред сп. Closer.

 

Макферсън беше домакин на британското шоу за бъдещи модели - "Next Top Model”, а наскоро стана ясно, че ще води и шоуто за нови таланти по NBC, "Fashion Star”.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay