10 неща, които никога не бива да казвате на независима жена

За да избегнете смущаващи отговори

10 неща, които никога не бива да казвате на независима жена

Независимите жени често се възприемат като феминистки, които мразят мъжете и са смущаващи и студени. Това не е така. Тези жени са със силна воля, уверени в себе си и преди всичко разчитат само и единствено на себе си. При тези обстоятелства е нормално да не са особени мили и любезни, когато някой ги предизвика. Това не означава, че са груби. Просто са по-директни. За да избегнете "смущаващи и студени" отговори, избягвайте да използвате следните фрази, когато разговаряте с независима жена:

  1. "Сама ли си?"

    Не, не е самотно и депресиращо да отидете сама на вечеря, кафе, кино или където и да било. Тези жени са си абсолютно самодостатъчни и не се нуждаят от никого. Всъщност, най-добрият начин да подредите мислите си и да добиете яснота, е да прекарвате време насаме със себе си. И няма нищо срамно в това.

  2. "Той ме допълва"

    Извинете, били сте само половин човек преди, така ли? Тази фраза може да изглежда "романтична", но ако наистина мислите така, е доста тъжно. Ако това да се чувствате пълноценен човек зависи от някой друг, жалко. Независимите жени обичат първо себе си, след това-мъж.

  3. "Защо си необвързана?"

    Отговорът е прост- защото така иска да бъде. Разбира се, има хиляди опции да не е сама, но не иска да губи времето си с безсмислени връзки. Тези жени обичат да бъдат заобиколени от по-умни и по-добри хора от тях. Ако потенциалният кандидат не е равен или с повече качества, няма никакъв шанс.

  4. "Той трябва да плати сметката, защото е мъж"

    Всяка жена обича да вижда, че излиза с джентълмен. Ако той плати сметката веднъж, това е страхотно. Но когато това се превърне в навик, вече има проблем. Все пак жената също работи и плаща сметки, нали. Няма сила (особено пола), която да накара тези жени да оставят мъжа винаги да плаща сметката.

  5. "Ти губиш"

    Не, скъпи, ти губиш! Това не означава, че са прекалено самонадеяни, просто знаят своята стойност и се чувстват длъжни да покажат и на другите каква е тя, ако досега не са разбрали.

  6. "Не трябва" или "Не можеш"

    Освен ако изрично не е поискала мнението ви, тези 2 фрази са най-голямата грешка, която можете да допуснете. Независимите жени знаят какво искат, какво могат и какво трябва да правят и не желаят никой друг да им го казва.

  7. "Може ли да доведа половинката си?"

    Внимание, това наистина ги дразни. Има подходящи места да водите половинката си, но има и такива, на които не се изисква плюс 1. Например женски вечери, пазаруване и т.н. Те се дразнят от факта, че има хора, които не могат да прекарат дори 1 час разделени.

  8. Прекалено пресилени комплименти

    Независимите жени обичат да бъдат уважавани и да получават комплименти, но не и да бъдат поставяни на пиедестал. Обичат да виждат, че хората забелязват положителните им качества, но също така не обичат нищо, което е в прекалени количества.

  9. "Нека направя това за вас"

    Когато имат нужда от помощ, те си я искат. Щом не са ви помолили, значи могат да се справят сами и не харесват схващането, че жените винаги имат нужда от помощ.

  10. "Нуждая се от някого"

    Независимите жени искат партньор, а не се нуждаят от него. Те виждат връзката като бонус, а не като необходимост.   

    Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay