3 начина да кажеш „Обичам те“

3 начина да кажеш „Обичам те“

Голямата гъвкавост на езика ни позволява да казваме нещата по толкова много различни начини. И така, в чест на днешния ден, ето няколко хубави начина да кажете "Обичам те":

Създайте го

Всички велики художници творят от вдъхновение. Така че, когато художникът се влюби, разбира се, че той или тя може да създава неща в чест на тази любов. Ако имате артистичен талант, можете да създадете оригинален начин да кажете "Обичам те": напишете песен, нарисувайте картина, напишете стихотворение. Не прекалявайте. Създаването на нещо не само показва на някого, че го обичате. Творческият процес отнема време и ангажираност. Приготвянето на вечеря за някого може дори да бъде творческо начинание. Не се плашете, ако не сте "изкусен" художник. Вашият любим човек може да го оцени още повече, ако му направите подарък, създавайки нещо извън сферата на вашия опит.

Покажи го

Момчетата не слушат – или поне повечето не го правят. Правенето на малки жестове и жертви също показва, че обичате някого. Може би вашата половинка харесва определен филмов жанр или музика, която не ви харесва. Не се цупете, когато той ви покани да гледате нещо, което не е точно по вкуса ви. Изненадайте го, купувайки билети за концерт на любим негов изпълнител, по творчеството на който не си падате. Не забравяйте, че вашата компания ще му е много по-важна, отколкото събитието.

Напиши го

Писането на писма е толкова подценено. В този свят на незабавни съобщения, електронна поща, мобилни телефони, текстови съобщения това се превърна в изгубено изкуство. Забравили сме силата на ръчно написаните писма във времето. Не е задължително писмото да е толкова драматично, но то ще има въздействие. Ако можете да си спомните как да пишете с химикалка, определено трябва да опитате това. Отнема време и много повече усилия, за да се напише писмо на ръка. Не забравяйте също, че писмата могат да бъдат опаковани в пликове, така че те са като малки подаръци. Написаното на ръка писмо е класическо и изпитано във времето - това е малък подарък, който казва "Обичам те".

"Обичам те" отнема само секунда, за да се изкаже, но толкова много, за да се осъзнае. Опитвайте се всеки ден да казвате "Обичам те" и ще усетите разликата в романтичните си отношения!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay