4 женски навика, които карат мъжете да бягат от нас

Понякога можем да сме много дразнещи

4 женски навика, които карат мъжете да бягат от нас

Забелязали ли сте, че има жени, които все са сами. А замисляли ли сте защо е така? Доста често се случва момичета, които са много красиви, да не могат да си намерят половинка. Има едни грешки, които може би не забелязване дори, че допускаме, но на мъжете им прави впечатление и усетят ли признаците им, бягат, колкото могат по-бързо.

Грубото поведение и вулгарния език – Повечето мъже искат до себе си нежна и възпитана дама, а не жена, която псува, колкото тях. Ако видят, че всяка втора дума Ви е невъзпитана, не знаете как да  се държите в обществото и имате цинично поведение към околните, то със сигурност няма да са твърде очаровани от Вас.

Постоянното викане – Всички в един момент от живота си търсим спокойствие и ако вие изпадате постоянно в нервни изблици и си изкарвате всичко върху него, доста бързо на него ще му писне и ще Ви остави. Замислете се! Нима животът ни не е прекалено къс, за да търсим в кого е вината, всяка вечер да си опъваме нервите и да се будим с кисело настроение?

Авторитарните и манипулативни жени – Ако държите да му избирате всичко, като се почне от дрехите и се стигне до хобитата и филмите, които да гледа, повярвайте, този мъж няма да се навърта дълго около Вас. Няма човешко същество на тази планета, което обича да бъде ограничавано, още повече по този начин.

Да не поддържате хигиената си – Колкото и да сте уморени, не забравяйте за задължителния душ и  другите хигиенни процедури, които трябва да прави една жена.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 4
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay