5 секс пози, които да опитате, ако пенисът му е твърде голям

5 секс пози, които да опитате, ако пенисът му е твърде голям

Точно както вагините, пенисите имат различни форми и размери. И докато стереотипите ще ви убедят, че "по-голям е по-добре", може да бъде доста тревожно, когато наистина се сблъскате с това. 

"По-големият не винаги е по-добър - тази идея е абсурдна", казва д-р Джесика О'Райли. 

Това не означава, че трябва да напуснете мъжа, защото има голям пенис или да мислите, че със сексуалния ви живот е свършено - просто трябва да проявите малко творчество. Има няколко основни истини, които трябва да имате предвид, когато става въпрос за секс с мъж с по-голям член. Голямото количество лубрикант е от решаващо значение, казва Рейчъл Игла, психиатър, секс терапевт и лицензиран психолог в Центъра за семейно и сексуално здраве на Южна Флорида.

Също така е важно нещата да се случват бавно и да има много любовна игра, така че да сте готови за момента, в който ще преминете към действие.

Разбира се, секс позите също имат значение. Ето кои са най-добрите пози за секс с по-надарен мъж:

1. Обратна краварка

Искате да избегнете дълбоко проникване, поради което е препоръчителен този ход: Накарайте мъжът да легне на гърба си и вие го обкрачете, като гледате към пръстите на краката му. След това се отпуснете надолу, така че да лежите върху него, с гръб към гърдите му.

2. Седнали

Помолете партньора си да седне на стол или на ръба на леглото. Обкрачете го, като сте с лице към него. Това ви позволява да контролирате темпото и дълбочината на проникване. 

3. "Затвореното"
Накарайте партньора си да седне, като краката му трябва да са напред и да са сгънати. Седнете срещу него по същия начин, така че краката ви да се преплетат. Тъй като сте отгоре, можете да контролирате ритъма и колко дълбоко е проникването. Освен това, бедрата му създават преграда, за да не му позволи да прониква твърде дълбоко. Тази поза е хубава, защото има контакт с очите, което е доста възбуждащо.
4. Обърнати лъжички
Всички знаете позата "Лъжички", но в случая е обърната. Легнете на една страна, обърнати един към друг. Тази поза има за цел да улесни плавното проникване, както и да остави пространство за целувки. 
5. "Змия"
Жената трябва да легне по корем, а мъжът върху нея и да се плъзга леко. Можете да се обърнете обратно и да увиете краката си около кръста му.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 2
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay