5-те зодии, които са най-добри в леглото

Неоспорим факт е, че някои хора са по-добри в леглото от дргуи. Но знаехте ли, че това в известна степен зависи и от знака, под който сте родени? Нека видим кои зодии са най-добри в леглото!

Лъв

Лъвът често е представян в популярната култура като властен, страстен любовник. Когато реши да ви накара да се почувствате уникални в леглото, той няма да пести усилия. Този зодиакален знак също е известен с това, че е съобразителен любовник, който ще даде приоритет на вашите желания и изисквания.

Лъвът иска да бъде известен и излъчва това настроение както в ежедневието, така и докато са в леглото. Има нужда и жадува за приемане и признание от други хора. Той ще продължава да задоволява вашите нужди, докато продължавате да ги възхвалявате. Лъвовете са известни със своята чувственост, креативност и лоялност в романтичните връзки.

Съвместим с: Овен, Стрелец, Близнаци, Везни, Водолей.

Везни

Ако жадувате за романтично партньорство с доволно количество забавление, тогава със сигурност можете да опитате късмета си с Везни.

Въпреки факта, че са склонни да бъдат нерешителни по природа, фактът, че най-накрая са открили "единствения", не намалява чувството им за ангажираност. Това показва, че може да им отнеме повече време, за да изберат своя партньор в живота, но след като го направят, това ще бъде до края на живота им.

Везните са изключително щедри и справедливи любовници и получават много сексуална стимулация само от привлекателността на партньора си. Що се отнася до спалнята, Везните наблягат много на красотата и хармонията, което ги прави изключително привлекателни. Везните са известни със своята флиртуваща природа и желание да опитват нови неща. Те се гордеят с това, че показват най-добрите си черти и се наслаждават на възхищението на другите.

Съвместим с: Близнаци, Водолей, Овен, Лъв, Стрелец.

Скорпион

Като най-чувствения знак на зодиака, Скорпионите ценят високо сексуалната близост и често полагат големи усилия, за да я постигнат. Те експериментират с нови пози и обичат ролеви игри. Когато се обвържат с някого, те са с него до края на живота си, независимо какво. Тези зодии са най-склонни да извършват насилствени действия.

Те обичат секса, но не се доверяват лесно и ще бъдат интимни с вас само когато са сигурни, че между вас има дълбока емоционална връзка.

Съвместим с : Рак, Риби, Близнаци, Везни, Водолей

Дева

Девата няма да се спре пред нищо, за да ви накара да се почувствате спокойни, като същевременно стимулира сетивата ви с остроумието и блясъка си. Като човек, който харесва хората, този знак се интересува от вашите сексуални предпочитания.

Ще сбъркате, ако приемете, че Девите са невинни поради склонността си към интровертност. Те са внимателни, но са готови да експериментират с предпочитанията, фетишите и фантазиите на партньора си, въпреки собствената си по-примитивна природа.

Съвместим с: Телец, Козирог, Рак, Скорпион, Риби

Стрелец

В спалнята тези хора поемат много рискове. Те се ентусиазират почти моментално и са всеобщо признати като перфектни любовници поради своята привлекателност и дългогодишен опит.

Стрелците имат широк спектър от сексуални навици. В други моменти те изглеждат безразлични към емоциите на партньорите си в полза на собственото си удовлетворение. Докато сте в леглото с този смелчага, ще се чувствате като единствените на света. Но веднага щом усетят обсебване, те ще си съберат багажа и ще тръгнат навън, без да се замислят.

Съвместим с: Овен, Лъв, Близнаци, Везни, Водолей

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay