6 неща, от които всъщност не се нуждаем, но продължаваме да харчим пари за тях

6 неща, от които всъщност не се нуждаем, но продължаваме да харчим пари за тях

Всички обичаме да се обграждаме с неща, които ни носят радост- качествени домакински уреди, хубави мебели, най-новите електроуреди и т.н. Но често, в опит да направим живота си по-приятен, харчим пари за абсолютно ненужни неща. Ето кои са нещата, за които харчим пари, а всъщност не се нуждаем от тях:

1. Официални рокли 

Ние, jenite, сме свикнали да си купуваме нова официална рокля за абсолютно всеки повод и съответно да не обличаме една и съща рокля два пъти. Съответно парите, които даваме за официални рокли, са абсолютно излишни. Няма смисъл да даваме много пари за официални рокли, при положение, че ще облечем роклята само веднъж. 

2. Видео камери

Разбира се, имате нужда от това нещо, ако сте професионален видеооператор. Но много хора купуват видеокамери за запис на семейни събития и забравят, че камерите на нашите смартфони вече могат да се конкурират с полупрофесионалните камери. 

3. Маркови детски дрехи 

Желанието да осигурим на децата си най-доброто е естествено, но купуването на маркови дрехи за децата е абсолютно разхищение. Те растат толкова бързо, че просто няма смисъл. 

4. Различни многофункционални кухненски уреди

Ако не сте обсебени от готвенето и не прекарвате по няколко часа на ден и целия уикенд готвейки, вероятно много от кухненските уреди ще ви бъдат безполезни. Преди да си купите нов кухненски уред, помислете дали ще го използвате наистина или просто ще събира прах. 

5. Смарт часовници

Тези часовници са много практични, но не са необходими на всеки. Има хора, които наистина имат нужда от тях, но ако вие не сте от тях, просто не си го купувайте, защото тези часовници не са никак евтини. 

6. Дрехи за домашни любимци 

Колкото и да е сладко да облечете кучето си в красива рокля или да му сложите папионка, това са излишни пари. Освен че са скъпи, дрехите за домашни любимци са истинско мъчение за животните. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay