7 алкохолно повлияни дейности, за които ще съжалявате на сутринта

Ето как да се държите прилично

7 алкохолно повлияни дейности, за които ще съжалявате на сутринта

На всички ни се случва да се почерпим от време на време. Хубаво е, когато уикендът дойде и решим да разпуснем с няколко напитки и приятна компания. Няма нищо лошо в това, стига да пием разумно и отговорно и да знаем кога да спрем.

Доста идеи звучат страхотно на пияна глава, а в действителност никога не бихте си позволили даденото нещо при нормални обстоятелства, в които водката не говори вместо вас. Днес ще ви представим кои са нещата, които не бива да правите в никакъв случай, когато е замесен алкохол, защото е много вероятно за съжалявате на сутринта!

1. Не пишете на бившия
Някои от нас стават малко емоционални след няколко коктейла и решават, че сега е времето за изглаждане на стари отношения. Със сигурност ще съжалявате, че сте отворили кутията на Пандора като сте изпратили онзи смс на бившето гадже. Няма смисъл да чува, че ви липсва или го мразите.

2. Не пишете на родителите си
Те веднага ще разберат, че не сте съвсем на себе си и има два варианта - или ще се притеснят за вас, или ще ви помислят за незрял индивид, който не си знае границите. Въздържайте се от излияния колко много ги обичате.

3. Не пращайте важни мейли
Не искате това, което правите петък вечер, да се отрази на начина, по който ще гледат на вас в понеделник сутрин. Не пишете мейли и не водете служебна кореспонденция, когато сте в онова приятно замаяно състояние.

4. Не си правете планове
В такива вечери всяка идея звучи чудесно и плановете се правят доста лесно - от днес за утре. По-добре недейте да обещавате неща, които знаете, че няма да искате или няма да успеете да изпълните на следващия ден.

5. Не качвайте селфита
Най-вероятно това няма да бъде най-красивата ви снимка и е доста сигурно, че на сутринта ще съжалявате, че сте споделили този паметен момент с всичките си приятели в социалните мрежи.

6. Не разкривайте съкровените си тайни
Някои хора просто не могат да спрат да говорят, когато са подпийнали, а това е лошо, защото не е ясно какво ще кажат и пред кого. Дръжте езика зад зъбите си и не се изкушавайте да навлизате в душевни изповеди.

7. Не си правете татуировка
Опасно е да се татуирате, когато сте пияни, защото алкохолът влияе на кръвта и може да има някакви странични реакции. Другата причина е, че може да се окажете с рисунка, която не харесвате, но ще имате за цял живот.

Ако тази статия ви е харесала, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay