7 причини защо на 30 е по-добре отколкото на 20 години

Така ли е?

7 причини защо на 30 е по-добре отколкото на 20 години

За нас, жените, възрастта е една чувствителна тема и не носим на бъзици на нея. Важно е да осъзнаем, обаче, че всяка възраст е красива по свой си начин и е важно житейските уроци, които сме научили и хоората, които сме се формирали с течение на времето. Днес ще Ви разкрием защо на 30 и отгоре години е по-добре отколкото на 20 години. И двете възрасти си имат своя чар, но все пак.

На 20 години имате много приятели. Излизате постоянно на купони и не се застоявате много вкъщи. На 30 вече броят на приятелите Ви се брои на едната ръка,  но поне знаете, че са истински, защото са се доказали с времето.

На 20 търсите себе си, опитвате се да се приемате, а на 30 не само, че се приемате, а и се обичате, защото сте осъзнали, че ако Вие пръв не го направите, то и другите не биха.

На 20 Ви е трудно да пуснете някого да си отиде от живота Ви, защото сте много привързани, емоционални и не можете да приемете факта, че днес един  човек е с Вас, а на другия не. На 30 вече знаете, че има  случаи, в които е по-добре да си тръгнете или да оставите другия да се отдалечи.

На 20 още нямате свой изграден стил и изпробвате различни. На 30 вече сте намерили този, който Ви подхожда най-много и си е Ваш запазен!

На 20 е трудно да различите добрите от лошите хора, защото в началото всички изглеждат еднакво. На 30 сте срещали много лоши, подли и нечестни хора и вече знаете как да ги различите и избягвате.

На 20 си мислите, че имате цялото време на света и ще сте безгранично здрави, колкото и нездравословно да живеете. На 30 осъзнавате, че времето е твърде ценно, а грижата за Вас самите е най-добрата инвестиция.

На 20 не сте много уверени в себе си. На 30 вече знаете кой сте, какво искате от живота и с какви методи да го постигнете.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay