Годината на Водния заек: Какво да очакват родените под този знак

Започва на 22 януари!

Годината на Водния заек: Какво да очакват родените под този знак

На 22 януари настъпва Лунарната нова година и официално започва Годината на Заека. 2023 ще бъде година на Водния заек, започваща от 22 януари 2023 г. (лунарна/китайска нова година) и завършваща на 9 февруари 2024 г. (навечерието на китайската нова година). Знакът на заека е символ на дълголетие, мир и просперитет в китайската култура. 2023 се предвижда да бъде година на надежда .

Годините на Заека включват 202320111999198719751963195119391927 ...

Най-щастливите китайски зодии през 2023 г. ще са волове, тигри и змииСлед това, с не толкова много късмет, се нареждат кучета, коне, кози и прасета. Състоянието на Зайци и Плъхове ще бъде повлияно от "противопоставяне на Тай Суй". Петлите и маймуните ще трябва да работят особено усилено, за да постигнат напредък. Хората, родени в годината на Заека, се наричат ​​"Зайци" и се смята, че са бдителни, остроумни, бързи и изобретателни .

Как да имаме късмет през годината на Водния заек?

Китайците вярват, че това, което правите в началото на новата година, ще повлияе на късмета ви през следващата година. Да останете будни в навечерието на китайската Нова година (21 януари 2023 г.) и да изречете добри думи, насочени към вашето семейство/приятели като "Честита Нова година", след като часовникът удари 12, със сигурност ще донесе късмет.

Годината на Водния заек: Какво да очакват родените под този знак

Раздаването на червени пакети на деца и възрастни ще помогне да отхвърлите лошия късмет (демон Ниан). Обикновено в тези пакети се поднасят пари, които са предназначени за близките ви.

За Заека

Заекът е четвъртият животински знак в китайския зодиакален цикъл. 12-те зодиакални животни са в ред: плъх, вол, тигър, заек , дракон, змия, кон, коза, маймуна, петел, куче и прасе. Обикновено се казва, че годината на китайския зодиак започва от китайската Нова година, чиято дата варира от края на януари до средата на февруари. Следователно, ако сте родени през януари или февруари в една от посочените горе години, значи сте Заек.

Според китайската астрология Зайците са нежнитихи, елегантни и бдителни, както и бързисръчнимилитърпеливи и много отговорни, понякога неохотни да разкриват мислите си пред другите и имат склонност да избягат от реалността, но са винаги верни на околните.

Годината на Водния заек: Какво да очакват родените под този знак

Мъжките Зайци се характеризират с това, че винаги се отнасят към хората учтиво, с нежна усмивка, която създава доверие у хората. Когато срещат тежки трудности, те никога не се обезсърчават, а вместо това остават упорити в усилията си да намерят решения. Това означава, че в крайна сметка постигат завиден успех.

Жените Зайци се олицетворяват по следния начин: освен че имат красива и скромна външност, те имат чисто сърце.

Какво носи късмет за Зайците?

  • Щастливи числа: 3, 4, 6 и числата, които ги съдържат (като 34 и 46)
  • Щастливи дни: 26, 27 и 29 от всеки китайски лунен месец
  • Щастливи цветове: червено, розово, лилаво, синьо
  • Щастливи цветя: живовляк, жасмин
  • Щастливи посоки: изток, юг и северозапад
  • Щастливи месеци: 1-ви, 4-ти, 8-ми и 11-ти месец по китайската луна

Какво трябва да избягват?

  • Нещастни числа: 1, 7 и 8
  • Нещастливи цветове: тъмно кафяво, тъмно жълто, бяло
  • Нещастни посоки: север, запад и югозапад

С кои знаци си подхождат?

Любовната съвместимост между животните от китайския зодиак най-вече взема предвид общите характеристики на всяко от тях. Тези, чиито характеристики си пасват добре, могат да бъдат добри партньори. Най-добре се разбират с Коза, Куче и Прасе, а най-несъвместими са с Плъх и Петел.

Годината на Водния заек: Какво да очакват родените под този знак

Какво може да очкава Заекът през 2023 г.?

2023 е годината на заека, което на китайски се превежда като "година на произход (на) живот".

Зайци, във вашата "година на раждане" се смята, че се противопоставяте на Тай Суй, Богът на възрастта в китайската митология и затова ви предстоят много предизвикателства с чести промени в животаСъветваме ви да бъдете по-внимателни във всички аспекти на живота си през 2023 г.

По-добре е за вас да избягвате големи промени, като женитба или създаване на нова компанияБъдете внимателни при разрешаването на проблеми и водене на комуникацията. Носете червено бельо и чорапи, за да намалите лошия късмет. Кариерата ви ще бъде наред, ако работите усилено и въпреки всичко е вероятно повишение. Вярвайте, че "след вятъра и дъжда ще дойде дъга".

 

 



2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay