Годишен хороскоп за 2022: Близнаци

Очаквайте промяна, както в любовта, така и в кариерата!

Годишен хороскоп за 2022: Близнаци

Работата в екип e ключът мечтата работа! Първата половина на годината е свързана с дълголетие и ангажиране с това, което правите сега – две неща, на които всъщност не сте фен, но просто мислите в перспектива (и за пари!). Втората половина на годината е свързана с въвеждане на нови ангажименти и интимни отношения. Тук май привлякохме вниманието ви!

За любовта...

Готови ли сте, Близнаци? Започва да се отваря прозорец за любов и партньорства! Време е да приложите на практика всичко, което сте научили за взаимоотношенията през 2021 г., и да продължавайте напред с новите си знания. Само не забравяйте, че не трябва да насилвате нещата и понякога трябва да оставите искрите да изчезнат. Впуснете се в романтиката бавно – няма нужда да споделяте преждевременно цялото си сърце. А ако сте най-щастливият соло, не е задължително да се влизате във връзка!

Годишен хороскоп за 2022: Близнаци

Кариера

Време е да оставите креативността си да блесне! През първата половина на годината Юпитер, владетел на растежа и късмета, подканва Риби във вашия 10-ти дом на кариерата и ви помага да процъфтите. Очаквайте да преживеете промени в работната си рутина, график или потенциално екипа, който управлявате, благодарение на две големи затъмнения в Скорпион. Ще бъдете супер заети, така че не забравяйте, че балансът е ключов, за да избегнете прегарянето!

Годишен хороскоп за 2022: Близнаци

Нека си го кажем: Обичате да ви харесват! Не забравяйте обаче, че понякога това може да ви вкара в "интересни" ситуации и взаимоотношения, които дълбоко в себе си знаете, че не са добри за вас. Тази година ще бъдете по-смела, дори безмилостна. Не се страхувате от конфликти. Ако хората не ви харесват, какво от това? Вие си се харесвате и това е важното.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay