Годишен хороскоп за 2022: Водолей

Годишен хороскоп за 2022: Водолей

Както се казва, ако сте с единия крак в миналото, а с другия в бъдещето, всичко, което правите, е да саботирате настоящето си. Първата половина на 2022 г. ви заповядва да живеете СЕГА. Бъдете стабилни, вършете работата си и най-важното - празнувайте успехите си. След като отметнете всичко от списъка си със задачи, можете да започнете да планирате занапред.

В любовта...

След една година флирт започвате да забавяте крачката. Всъщност вашето призвание е да вложите по-голямата част от енергията си в дома и семейството си. Началото на 2022 г. е спокойно, което ви дава енергията, от която се нуждаете, за да започнете годината правилно... и да се насладите на вашите любовни/сексуални приключения през лятото. Покажете увереността си, дори ако трябва да я фалшифицирате в началото. Флиртовете, които имате през средата на годината, може да ви стоплят през зимата и след това.

Годишен хороскоп за 2022: Водолей

Кариера

Носят се страхотни новини! Можете да очаквате нарастване на парите, които печелите, още в самото начало на годината! Планетата на растежа, Юпитер, е в Риби във вашия 2-ри дом през първата половина на годината, което помага да увеличите нетната си печалба. Важно е да поискате това, което заслужавате! Вие също преживявате два цикъла на затъмнение на Скорпион във вашия 10-и дом на професионално развитие и кариера - един през май и един през октомври. Големите промени в житейския ви път са в звездите!

Годишен хороскоп за 2022: Водолей

Готови ли сте за бунт? Разбира се, че сте — бунтът е вашето любимо нещо! Може би напоследък сте се чувствали заседнали на едно място. Искате да се освободите и сега е време да разтърсите обстановката. Идентифицирайте областите от живота си, които биха могли да ви помогнат и след това изберете месец или сезон, в който да се съсредоточите върху всяка от тях, една по една. Бавно, но сигурно ще съживите всяка част. Подправете живота си!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay