Годишен хороскоп за 2022: Лъв

Тази година ще превземете сцената!

Годишен хороскоп за 2022: Лъв

Работете усилено сега и това ще ви се отплати по-късно. В началото на годината ще бъдете затрупани в работни и лични, но след като Юпитер влезе в Овен през май, ще започнете да виждате резултатите от всичките си усилия. Чувството на гордост ще бъде невероятно, а всички пари, които ще спечелите, никак няма да ви се отразят зле!

За любовта...

2022 г. изглежда много благоприятна за вашия любовен живот! Имате доста ясна представа какво искате от една връзка и знаете, че не си струва да губите време за любовни афери, които не удовлетворяват нуждите ви. Поддържайте тази яснота и високи стандарти, защото в pexelsпротивен случай можете да си изиграете лоша шега.

Годишен хороскоп за 2022: Лъв

P.S. Не забравяйте, че е добре да сте необвързани, докато не намерите някой, който си заслужава времето и вниманието!

Кариера

Вселената ви дава възможност да превземете сцената! С началото на годината Венера, фокусирана върху парите, ще бъде ретроградна във вашия 6-ти дом на работа и рутина, като ви насърчава да преосмислите и реорганизирате начина, по който използвате материалните ресурси. Освен това Юпитер в Риби оказва влияние върху вашите инвестиции и споделени ресурси. Помислете: повече клиенти, бизнес заем или нови инвеститори. За някои това ще бъде от полза както за вас, така и за вашия партньор.

Годишен хороскоп за 2022: Лъв

Тази година няма да се отървете от радост, любов, успех и просперитет. Ще се окажете точно там, където трябва да бъдете в момента. Пригответе се да получите награди, късмет, възможности и аплодисменти – особено през април, август и декември. Кажете "да" на всичко!

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay