Годишен хороскоп за 2022: Скорпион

Бъдете готови за ново начало!

Годишен хороскоп за 2022: Скорпион

Спомняте ли си, когато бяхте малко дете и бяхте абсолютно обсебени от куклите Барби и покемоните? Това се нарича страст и това е нещо, което не сте изпитвали от известно време. Но само до този момент. Това е годината, през която ще се влюбите – в човек, хоби, може би дори в себе си – и след това да споделите тази страст със света.

В любовта...

Изглежда, че любовта ще влезе в живота ви, когато най-малко го очаквате! След дълъг период на фокусиране върху кариерата и стремежите си, вие започвате нова ера, в която е възможна наистина пълноценна любов. Това обаче не е предложение да се концентрирате върху това, че сте във (или търсите) връзка - всъщност трябва да се откажете от очакванията. Позволете си свободата да се свързвате, да целувате и да се забавлявате с хората, с които можете да бъдете уязвими. Предстои ви вълнуваща година.

Годишен хороскоп за 2022: Скорпион

Кариера

Погледнете банковата си сметка и картата на мечтите си - инвестициите и творческите търсения ще бъдат вашият фокус през първата половина на годината, благодарение на преместването на Юпитер във водния знак Риби във вашия дом на себеизразяване. Хубаво е, че сте знакът на трансформацията, защото тази година ви предстои голяма. Вселената ви изравнява изключително много и е съвсем естествено кариерата ви също да последва примера ви.

Годишен хороскоп за 2022: Скорпион

Готови ли сте да кажете "Сбогом" на последните две години? Ето ви една  чудесна новина: 2022 г. ще бъде страхотна до самия ѝ край. Готови сте да продължите нещо, което е към своя край? Тази година очкавайте прекъсване на връзките, които ви свързват с неподходящи хора. Звучи драматично, но всъщност е доста вълнуващо! Вие сте повече от готови за ново начало.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay