Дневен хороскоп за събота, 1 октомври 2022 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 1 октомври 2022 г.

Овен

Днес умът ви ще е в облаците, заради силната романтична връзка с вашия партньор. Нещата между вас изглежда се напредват усилено. В момента всичко изглежда перфектно. Насладете се на всеки момент от времето ви заедно. Ще искате да ги запомните, когато времената не са толкова лесни. Всички ние заслужаваме такива спокойни дни. Вие и вашият любим определено трябва да се възползвате максимално от това.

Телец

Любовта днес процъфтява. Тя може да бъде от всякакъв вид - любовта на приятелите, привързаността към членовете на семейството, романтичната любов. Днес ще чуете неочакваното от хората около вас. Един от тези хора може да донесе чудесни новини, свързани с пари.

Близнаци

Очаквайте малко събиране с приятели, роднини или съседи. Може да се сблъскате със стари приятели, които не сте виждали от дълго време и да се насладите на времето с тях. Бивш романтичен партньор също може да влезе в контакт. Все още ли се интересувате от него? Ако е така, преследвайте го. Този път може да се получи! Ако вече не се интересувате, може би вече можете да сте приятели. Помислете за това!

Рак

Ако наскоро сте поискали повишение от работодателя си, астралната енергия показва, че можете да го очаквате скоро. Вашият шеф е силно впечатлен от усилията ви и вероятно си мисли, че може да насочите вниманието си другаде. Със сигурност може да се появят възможности, въпреки че това очевидно не е моментът за вземане на решения. Отделете малко време, за да помислите наистина и да обмислите всичко внимателно.

Лъв

Днес може да пристигне неочаквано писмо или пратка. Това може да е подарък от любимия, при това малко по-пищен, отколкото бихте очаквали. Днес е денят за получаване на съобщения. Поне едно тях вероятно ще е свързано по някакъв начин с вашата работа. Може да дойде и покана за виртуално парти и вероятно ще искате да присъствате. Важен за вас човек ще иска да се присъедини към вас.

Дева

В момента в дома цари щастие, Дева. Парите идват от бонуси, допълнителни часове работа или подаръци. Може да обмисляте да похарчите част от тези пари за обновяване на дома си. Ако имате проблеми с вземането на решение, помислете за консултация с декоратор. Във вашето семейство цари голяма хармония. Изглежда, че се разбирате на интуитивно ниво.

Везни

Свободна ли сте? Ако е така, днес може да се влюбите от пръв поглед. Напоследък сте разочаровани от липсата на достъпни, интересни хора, но днес може да срещнете някой, който изглежда твърде перфектен, за да бъде описан с думи. И можете да сте сигурни, че привличането е взаимно! Ако вече сте обвързани, можете да очаквате възраждане на приказната романтика между вас и половинката.

Скорпион

Силно привличане към някого може да ви изненада днес, Скорпион. Този човек може да се занимава с изкуство, телевизия или звукозапис. Ще прекарате значително време, може би виртуално, заедно с цел работа по проект, но енергията между вас е силна и очевидна и за двама ви. Ако се интересувате от нова връзка, уверете се, че изглеждате по най-добрия начин!

Стрелец

Днес ще постигнете напредък с големи скокове, започвайки от днес. Очаквана почивка може да ви тласне в нова посока, която добавя дълбочина и измерение към работата ви. Комуникацията с колегите трябва да бъде топла, приятелска и подкрепяща. Създайте чувство за единство, което ще допринесе за положителна енергия и ентусиазъм. Ще харесате резултатите от усилията си.

Козирог

Ако притежавате дом или имате някакви инвестиции в недвижими имоти, днес може да чуете страхотни новини за стойността на тази инвестиция. Вероятно ще се увеличава и вероятно ще продължи в тази посока. Това може да допринесе за голяма промяна в живота ви точно сега. Ситуацията може да ви отвори множество нови възможности. Обмислете ги много внимателно.

Водолей

Технически сте необвързани, но много дълбоко обвързани с някого. Ако е така, не се изненадвайте, ако днес затвърдите отношенията си. Последните събития ви сближиха много и значително засилиха връзката между вас. Вашият партньор може да иска да направи тази връзка официална. Ако имате и най-малкото съмнение, дайте си малко време за размисъл. Да действате импулсивно не е добра идея в момента.

Риби

Днес можете да получите вълнуващи новини, които да донесат много радост в живота ви, Риби. Приходите ви може скоро да скочат до небесата и да получите повече възможности за професионален напредък. Може дори да получите някакво обществено признание. Това обаче не е краят на пътя - това е само началото!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay