Доверете се на интуицията си!

С какво интуитивните хора са по-различни?

Доверете се на интуицията си!

Ние, жените, имаме много по-развита интуиция и шесто чувство от мъжете. Водим се повече от чувствата и емоциите си, отколкото от разумното и практично. Затова и понякога сме обвинявани от мъжкия пол, че действаме нелогично и прибързано, а когато кажем: "Просто чувствам, че така е най-правилно?", те ни поглеждат с недоумение, питайки се: "Та как е възможно да се вземе решение по този начин?" Те просто не могат да разберат нашата женска природа й особеностите й. Ние, обаче, знаем колко козове крие това да можеш да усещаш нещата отвътре, все едно някой ти ги прошепва. Ето защо решихме да посочим кои са предимствата на интуитивните хора.

1. Те винаги знаят как да постъпят в дадена ситуация. В повечето случаи им отнема минимално време да решат как и какво да направят. Те се спускат стремглаво напред и знаят, че ще успеят. Просто го чувстват. Трудно е да се обясни с думи, трябва да се усети. 

2. Много по-чувствителни и усещащи са! Те са много нежни, оценяват малките неща в живота, скритите жестове на доброта, тъй като успяват да гледат със сърцето си.

 3. Те са креативни и творчески настроени! Повечето от интуитивните хора имат голямо въображение и са запленени по някое изкуство.

4.Научили са се да слушат и наблюдават! По този начин си вадят много изводи за себе си и се справят по-добре с житейските препятствия, тъй като са на мнение, че могат да научат по нещичко от всеки. Те не подценяват хората, напротив, знаят колко важни са и колко много могат да научат за тях.

5.Върви им повече в любовта. Това е така, просто защото слушат единствено и само сърцето си. А то никога не греши!

Автор: Теодора Георгиева

2 2
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay