Ех, целувката...

Нека се целуваме повече

Ех, целувката...

Целувате ли се достатъчно? С приятеля си? Или не сте се замисляли дори, толкова сте забравили за този магически момент. А давате ли си сметка, че това, също като другите неща е много показателно за връзката ви?

 

Ако искате да му предавате добрата си и позитивна, секси енергия всеки ден и да носите неговата със себе, значи искате да го целувате по-често.

 

Сигурни сме, че всяка жена, която е обвързана обича винаги да извърта нещата, така че да се стигне до целувка.

 

Целувката за Здравей/ Чао: те са критични, защото целувката е линкът към връзката. Да бъдат целувките на място е начин да кажеш "и днес те обичам; радвам се, че се прибра и т.н.

 

Спомнете си колко забавно беше постоянното целуване в началото: спомнете си също – колко секси беше и колко възбуждащо, просто да се целуваш, когато си млад. Тези неща някак се губят с минаването на времето. В повечето случай целувката остава на заден план и е ваша задача да я върнете на преден. Постигнете го като я инициирате. Погрижете се той да знае, че ви доставя удоволствие да се целувате.

 

Открийте правилният начин на целуване: понякога има сблъсък между начините на целуване. За да избегнат наранени чувства, повечето хора си премълчават и просто спират да го правят. Вместо да изпускате цялата възбуда от една хубава целувка, най-добре го говорете. Същото е, както ако нещо в секса не е наред. Няма да мълчите, а ще си кажете, нали?

 

Целуването е запалването на двигателя на път към секса. Така както пъхате ключа в стартера и палите колата, по същия начин трябва да върнете целувката на дневен ред, за да стигнете по най-сладкия начин до секса.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay